Împăcare de zile mari în showbiz! Adina Alberts și Viorel Cataramă s-au reunit

adina alberts, viorel cataramă, adina alberts și viorel cataramă, teste, covid-19
adina alberts, viorel cataramă, adina alberts și viorel cataramă, teste, covid-19

O împăcare de zile mari a avut loc în showbiz-ul românesc. După trei teste negative de COVID-19, Adina Alberts și Viorel Cataramă s-au reunit.

Situația din familia medicului Adina Alberts, căsătorită cu Viorel Cataramă, începe să fie din ce în ce mai bine. După ce soțul acesteia a decis să se infecteze din proprie inițiatică cu temutul COVID-19, Adina Alberts a luat-o pe fiica pe care o are împreună cu Viorel Cataramă și a părăsit domiciliul conjugal.

Citeste si: Cum se simte Viorel Cataramă, după ce a mers să se infecteze cu Covid-19! Anunțul de ultimă oră al soției, Adina Alberts

Viorel Cataramă a decis, cu doar câteva săptămâni în urmă, că își dorește să se autoinfecteze cu virusul COVID-19, așa că soția sa, medicul estetician Adina Alberts, a plecat de acasă, împreună cu fiica pe care o are cu omul de afaceri.

Totuși, situația din familia celor doi pare să fi revenit la normal- odată cu diagnosticul primit, acela că este perfect sănătos și nu s-a infectat cu COVID-19, Viorel Cataramă le-a putut chema acasă pe fiica și soția sa.

Nu doar că este perfect sănătos, dar Viorel Cataramă este și un bărbat împlinit, având în vedere că familia este reîntregită și le are alături pe Adina Alberts și fetița lor.

„Familia s-a reunit sămbătă. Suntem cu toții foarte fericiți și suntem bine,” a mărturisit Viorel Cataramă, potrivit VIVA!.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Marea dilemă a românilor a fost rezolvată. Ce spune Adina Alberts

adina alberts, viorel cataramă, adina alberts și viorel cataramă, teste, covid-19
adina alberts, viorel cataramă, adina alberts și viorel cataramă, teste, covid-19

Ce a determinat-o pe Adina Alberts să părăsească domiciliul conjugal?

După ce omul de afaceri Viorel Cataramă a luat decizia incredibilă de a se autoinfecta cu Covid-19 pentru a demonstra că „s-a făcut din țânțar armăsar” iar România a avut de suferit din cauza măsurilor de restricție, soția acestuia, Adina Alberts, a decis separarea de acesta.

„Cer sa fiu lăsat să mă autoinfectez”, a spus Viorel Cataramă, iar Adina Alberts a reacționat la scurt timp pe pagina de Facebook.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„De zece ani merg braț la braț cu un om puternic. Eu, Adina Alberts sunt medic. El, Viorel Cataramă este economist. Împreună suntem o familie unită, dar separat suntem produsul profesional al multor ani investiți în domeniile pe care ni le-am ales. Eu cu convingerile, motivațiile și aspirațiile proprii. El cu certitudinile și deciziile lui. În orice familie există divergențe de opinie. Și consider că trebuie să avem înțelegere față de partener, să încercam să respectăm voința acestuia chiar dacă suntem total împotriva demersului ales.

Ați auzit probabil că Viorel Cataramă dorește să se infecteze cu COVID-19 pentru a arăta tuturor că „am făcut din țânțar, armăsar”, a scris pe contul său renumitul medic Adina Alberts.
Medicul Adina Alberts transmite că încă nu ne cunoaștem foarte bine ”inamicul” – cu referire la noul coronavirus – și că (medici fiind) a văzut COVID-19 ca o amenințare asupra oamenilor. Pe de altă parte, Viorel Cataramă – ca economict – vede în noul coronavirus o amenințare asupra economiei, dar demersul său este unul extrem de riscant.

„Eu sunt total împotriva unei astfel de abordări. Încă nu ne cunoaștem îndeajuns inamicul. Încă nu avem definit un medicament eficace. Este ceva nou, perfid, instabil. Riscul e prea mare. Chiar dacă cercetările mele frenetice în a găsi, de fapt în a intui soluții rapide anti-Covid, m-au condus către niște descoperiri surprinzătoare care m-au făcut să mă întreb dacă lumea medicală mondială chiar „e sănătoasă la cap” (dacă îmi permiteți un limbaj colocvial) și, chiar dacă toți am început să simțim că parcă ceva nu este în regulă cu această pauză mondială impusă, totuși cred că noi nu trebuie să fim subiecți în astfel de experimente,” a mărturisit medicul Adina Alberts.

Citeste si: Viorel Cataramă are simptome de Covid-19, după ce a mers în mijlocul focarului: „Următorele zile sunt decisive”



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Viorel Cataramă are simptome de Covid-19, după ce a mers în mijlocul focarului: „Următorele zile sunt decisive”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies