Primele reacții ale lui Livian și ale Biancăi, după ce s-a aflat că s-au împăcat: „Un lup își trăiește viața...”

Primele reacții ale lui Livian și ale Biancăi, după ce s-au împăcat
Primele reacții ale lui Livian și ale Biancăi, după ce s-au împăcat

Ce au transmis Livian și Bianca, după ce s-a aflat că s-au împăcat. Reacția neașteptată a celor doi concurenți de la Puterea dragostei.

După mai multe săptămâni în care nimeni nu mai credea că cei doi vor mai fi împreună, se pare că minunea s-a întâmplat, iar Bianca și Livian au revenit la sentimente mai bune.

Cei doi concurenți de la Puterea dragostei și-au mai dat o șansă, după ce fiecare a suferit cumplit din cauza celuilalt. Bianca a plâns zile întregi din cauza lui Livian, care s-a jucat și a flirtat cu celelalte colege de competiție, sub privirea ei.

Mai mult decât atât, Livian a recunoscut și că s-a sărutat cu Ella.

La rândul său, Bianca a încercat să îi dea o lecție lui Livian, iar concurentul a izbucnit în lacrimi și a plecat din emisiune.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu, disperat sa se impace cu Andra Volos! Mesajul pe care i l-a transmis la miezul noptii

Reea și Tina, cele două vloggerițe, cunoscute pentru vlogurile pe care le realizează despre emisiunea Puterea dragostei au postat un live în urmă cu puțin timp în care au anunțat că cei doi s-au împăcat, după mai multe săptămâni de certuri.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, în lacrimi din cauza Biancăi! A plecat din emisiune

Primele reacții ale lui Livian și ale Biancăi, după ce s-au împăcat
Primele reacții ale lui Livian și ale Biancăi, după ce s-au împăcat

„S-au împăcat, oficial! Oare cât o să dureze împăcarea asta? Oare Livian a primit foarte mult hate în ultima săptămână de când se joacă cu fetele. Nu am crezut și am întrebat o fată aseară și a zis că da. Am mai întrebat și alt două fete și au zis că da. Felicitări! Ne bucurăm foarte tare pentru că Bianca a suferit în ultima perioadă, dar asta nu înseamnă că nu se poate juca în continuare cu Ramona”, a declarat Reea.

Ce spun Livian și Bianca despre împăcare

„Un lup își trăiește viața după regulile sale”, a dezvăluit Livian pe contul său de Instagram. Între timp, Bianca a postat o fotografie, alături de descrierea „Soarele pe strada mea”, iar comentariile nu s-au lăsat așteptate:

„Daca Livian și-ar deschide ochii ăia odată ar fi cea mai mare eclipsă pe strada ta❤❤te pup❤, i-au scris fanii celor doi.

Se pare că aceștia nu mai țin cont de piedicile care li s-au pus și de părerile lui Nelson Mondialu, care nu concepe să îi vadă pe Livian și pe Bianca împreună.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Decizie neașteptată la Puterea dragostei! Pleacă din emisiune: „Nu pot să trec peste”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies