Ramona de la Puterea dragostei se iubește cu un bărbat celebru! Concurenta s-a dat de gol

Cine este tânărul care cucerit-o pe îndrăgita concurentă de la Puterea dragostei. S-a dat de gol în fața Andreei Mantea.
Cine este tânărul care cucerit-o pe îndrăgita concurentă de la Puterea dragostei. S-a dat de gol în fața Andreei Mantea.

Cine este tânărul care cucerit-o pe îndrăgita concurentă de la Puterea dragostei. S-a dat de gol în fața Andreei Mantea.

Încă de la intrarea în emisiunea Puterea dragostei, Ramona a devenit una dintre preferatele băieților. Deși toată lumea aștepta ca ea să formeze o relație cu Gabriel sau cu Livian, se pare că ea a pus ochii pe altcineva.

Joi, Ramona a dezvăluit pe cine place, după ce zile întregi aceasta a flirtat cu Livian, iar Nelson Mondialu era foarte încântat de acest lucru. Însă, Ramona este complet îndrăgostită de Nikolas Sax, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Jador.

Cei doi sunt la început de relație și, chiar dacă nu au reușit încă să se vadă, petrec ore întregi la telefon.

Ramona a recunocut joi că vorbește de aproximativ trei săptămâni cu Nikolas și că abia așteaptă să îl vadă și față în față, pentru a vedea dacă sunt compatibili.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Schimb de replici halucinant! Ligi și Philip și-au declarat din nou război: "Nasoalo, operato". De unde a pornit totul?

Ce a dezvăluit Ramona în cadrul unui Live

Ramona de la Puterea Dragostei a dezvăluit într-un live al colegei sale de cameră, Ella, că e îndrăgostită de Nikolas Sax.

Citeste si: Cătălin de la Puterea dragostei, adevărata părere despre Andreea Mantea: „O femeie...”

 

„Sunt foarte îndrăgostită de el. Mă enervează uneori că nu-mi răspunde la telefon. Îl aștept aici, la Puterea dragostei, dacă nu, o să ne întâlnim afară și sperăm că totul o să fie bine între noi doi”, a mărturisit Ramona de la Puterea dragostei despre Nikolas Sax.

În urmă cu câteva luni, Nikolas a fost implicat într-un scandal uriaș, atunci când a fost surprins în avion sărutându-se cu Loredana Chivu.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cătălin de la Puterea dragostei, adevărata părere despre Andreea Mantea: „O femeie...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies