Bianca Drăgușanu, gest șocant după ce a primit un cadou de la Alex Bodi: „Cumpără-ți o viață”

Bianca Drăgușanu a dat foc cadoului primit de la Alex Bodi
Bianca Drăgușanu a dat foc cadoului primit de la Alex Bodi

Ce a făcut Bianca după ce a primit un cadou din partea soțului său, Alex Bodi. Totul a fost filmat și postat pe Instagram de frumoasa vedetă.

La 10 luni de la cununia cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a avut parte de o surpriză de proporții din partea omului de afaceri. De câteva săptămâni, cei doi sunt despărțiți, însă Alex Bodi nu a uitat de această și, de dragul relației pe care au avut-o, a decis să o surprindă.

Însă gestul său nu a fost deloc unul care să o încânte pe fista prezentatoare TV, care a filmat momentul în care a văzut buchetul de trandafiri albi din partea încă soțului său.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, mesaj tăios după ce Alex Bodi a confirmat relația cu Daria: „Să vă ferească Dumnezeu...”

Bianca Drăgușanu nu s-a lăsat deloc impresionată de acest gest, iar dacă Alex Bodi credea că o poate împăca pentru greșelile din ultimele săptămâni, omul de afaceri trebuie să se străduiască mai mult.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Alex Bodi vrea să se împace cu Bianca Dragușanu. I-a trimis un buchet uriaș de flori, iar gestul vedetei a șocat o țară întreagă

După ce a filmat florile primite și a citit mesajul, Bianca Drăgușanu a făcut un gest șocant. Aceasta i-a dat foc mesajului, apoi i-a dat foc și unui trandafir. Blondina e mai hotărâtă ca niciodată să-l uite pe Alex Bodi și a ținut să precize în imaginile ”cadoului de împăcare” că aceasta este ”Sfârșitul poveștii”.

Bianca Drăgușanu a dat foc cadoului primit de la Alex Bodi
Bianca Drăgușanu a dat foc cadoului primit de la Alex Bodi

„Mai cumpără-ți o viață, că ție nu îți mai ajunge nimic. Crede-mă, nu te cred”, a transmis Bianca pe contul său de Instagram.

Alex Bodi și-a asumat relația cu Daria Radionova

În timp ce Bianca își vede de viața din postura de femeie singură și, la fel ca orice femeie care trece prin despărțiri apelează la diferite schimbări, Alex Bodi se pare că a început o relație cu Daria Radionova, tânăra rusoaică din cauza căreia cei doi au fost la un pas de divorț și în urmă cu

câteva luni. 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Bianca Drăgușanu, declarație tranșantă după ce a văzut-o pe amanta soțului său: „Sunt pregătită de toate”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies