Gabriela Cristea, de nerecunoscut! Cum arată după ce a slăbit zeci de kilograme: „Ești tot mai frumoasă”

Gabriela Cristea, de nerecunoscut! Cum arată după ce a slăbit zeci de kilograme
Gabriela Cristea, de nerecunoscut! Cum arată după ce a slăbit zeci de kilograme

Ce dietă a ținut Gabriela Cristea pentru a ajunge la greutatea dorită. Prezentatoarea TV este de nerecunoscut.

Gabriela Cristea arată din ce în ce mai bine după ce a devenit mamă pentru a doua oară. Vedeta a făcut mari eforturi pentru a reveni la greutatea de dinainte.

În ultimele trei luni, cât timp a stat în izolare alături de familia sa, Gabriela Cristea s-a pus pe treabă, iar rezultatele s-au văzut imediat. Frumoasa vedetă a slăbit zeci de kilograme, iar fanii său au reacționat imediat, după ce aceasta a postat o fotografie în aer liber:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Plimbarea de seara...la noi in curte. #victorienii #viparadise #nofilter #mandradetrandafiriimei #romanticmood

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea) on

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Evident, urmăritorii de pe social media au comentat la imaginea postată: ”Ați slăbit frumos! Mai țineți dieta??”, ”Ești foarte drăguță”, ”Ești foarte foarte frumoasă, îmi place, îmi place foarte mult poza asta cu tine, arăți foarte bine, ești superbă și simpatică.

👍🌺🌷”, ”Când revii la TV ?”, ”Un suflet de femeie luptător și ,,victorian,, în cele din urmă, în toate sensurile!”, ”Ești tot mai frumoasă ,om minunat! Timpul nu pare să fi lăsat peste tine nici o amprentă a anilor…🤗🤗🤗”.

Gabriela Cristea, de nerecunoscut! Cum arată după ce a slăbit zeci de kilograme
Gabriela Cristea, de nerecunoscut! Cum arată după ce a slăbit zeci de kilograme

Citeste si: Gabriela Cristea le-a arătat fanilor ce vede doar Tavi Clonda!Prezentatoarea TV s-a lăsat pozată în pat!


Cum arată meniul cu care vedeta a slăbit după a doua naștere

Dupa prima sarcină, prezentatoarea TV a mărturisit că a slăbit destul de greu. A urmat o dietă bazată pe pește și fructe de mare, adesea pregătite la grătar. Dupa operațiile de cezariană, Gabi Cristea a revenit la dieta de dinainte de sarcină.

Citeste si: Gabriela Cristea este în culmea fericirii. I-a dat vestea cea mare lui Tavi Clonda chiar de 1 Iunie. Ce a scris vedeta pe Internet?

„Mănânc doar carne, pește și legume, atat. Carne pe grătar sau la cuptor, legume crude sau fierte. Cinci porții pe zi, cantptăți destul de mici. Mai mănânc și trei ouă pe săptămâna. De pâine, paste, carbohidrați, nici nu se pune problema. Însă eu am o slăbiciune pentru dulciuri. Și am făcut de câteva ore, dar hiperproteice.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Mai exact, în loc de făină am folosit tărâțe măcinate și am adăugat puțin îndulcitor artificial, specific diabeticilor. Am făcut și prăjituri normale, dar m-am consolat doar cu mirosul. Știu că sună ciudat, dar eu îmi hrănesc pofta de dulce doar gătind și primind feedback pozitiv din partea oamenilor”, a spus Gabriela Cristea, în urmă cu ceva timp, potrivit Viva.

„E mai mult un mod de viață.

Astăzi am sărit peste o masă și nu trebuie să sărim peste mese. Am o prietenă care este nutriționist. Toate lucrurile care îmi plăceau în mod deosebit se aflau în planul meu alimentar. E foarte simplu, dar trebuie să ai pe cineva care să-ți deschidă ochii. Eu mănânc 5 mese pe zi, 3 principale și 2 gustări.

De dimineață trebuia să mănânc sana cu 2 biscuți de ovăz, la gustare aveam ananas. La 13.30 am avut o salată de ton. La 4 aveam niște migdale și la ora 18.30 aveam mămăligă cu brânză. Sâmbăta și duminica mănânc mai sofisticat, am mâncat creveți. Am slăbit 6 kilograme și aș mai vrea încă pe atât. Dacă mai slăbesc încă 6 kilograme sunt foarte bine”, a spus vedeta.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Gabriela Cristea, moment de panică în autoizolare: „Am început să am amețeli...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies