Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată! „Când o să fie...” Vedeta și-a găsit fericirea lângă Dragoș Paiu, soțul ei

Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată cu Dragoș Paiu, soțul ei
Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată cu Dragoș Paiu, soțul ei

Roxana Vancea abia așteaptă să-i dăruiască un copil lui Dragoș Pariu. Vedeta vrea să rămână însărcinată.

La patru luni după ce a făcut publică relația ei cu Dragoș Paiu, Roxana Vancea a recunoscut că își dorește un copil. Frumoasa vedetă s-a căsătorit pe data de 19 decembrie cu cel care a cucerit-o și este pregătită să devină mamaă, mai ales că el are deja un băiețel cu care fosta concurentă de la Exatlon se înțelege de minune.

Întreabată de un fan dacă vrea un copil, vedeta a recunoscut.

„Ba da (n.r. vreau să fac un bebe). Când o să fie, o să fie”, a scris Roxana Vancea.

Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată cu Dragoș Paiu, soțul ei
Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată cu Dragoș Paiu, soțul ei

Roxana Vancea, totul despre relația cu Dragoș Paiu

Roxana Vancea s-a căsătorit după șapte luni de relație cu Dragoș. Frumoasa brunetă are planuri mari, după cum a povestit chiar ea. Vrea să îi dăruiască un copil bărbatului care i-a devenit soț și radiază de fericire.

„Noi ne știam de foarte mult timp. Acum șapte luni ne-am revăzut la sală. Când l-am cunoscut eu era luat și acum era singur. A fost foarte ciudat la noi. Eu nu mai ieșisem de mult cu cineva, am ieșit la film și stăteam în mașină de povești și zic „Acum ne pupăm sau ce facem?”. Nu cred că avea de gând să mă pupe din prima.

A fost fain, eu nu mai ieșisem de un an și ceva cu cineva”, a povestit Roxana Vancea despre începutul relației ei cu Dragoș, bărbatul care i-a devenit soț pe data de 19 decembrie.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Soția faimosului actor Alec Baldwin este însărcinată pentru a cincea oară!

 

Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată cu Dragoș Paiu, soțul ei
Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată cu Dragoș Paiu, soțul ei

„Vorbiserăm despre chestia asta. El mă întrebase de inele, cum mi-ar plăcea... Zice „Dacă știi să faci ciorbă bună, îți promit că vin și te cer”. Am făcut și ciorba de curcan. În urma ciorbei a dedus că sunt bună de măritat”, a povestit Roxana Vancea. „La masă, în living, s-a pus în genunchi.”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Citeste si: Dana Rogoz a postat prima fotografie cu fetița ei. Cât de frumoasă e micuța Lia Elena. Fanii au reacționat imediat

Frumoasa vedetă a povestit și că are o relație minunată cu fiul de doi anișori al soțului ei. „Nu vrea legănat, adoarme doar în brațe. Adoarme doar la mine în brațe, nu la Dragoș, avem ritualul nostru”, a povestit Roxana Vancea.

„Dacă aș putea să o iau de la început, aș face lucrurile în aceeași ordine. Am vorbit mult despre ce caută el la persoana de lângă și m-a caracterizat de multe ori. Cred și sper că sunt ceea ce caută. El vrea un om integru și cu care să tragă la același car. Asta căutam și eu la cineva”, a mai declarat Roxana Vancea cu zâmbetul pe buze.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies