Un nou cuplu în casa „Puterea Dragostei”. Pe cine a pus ochii Renat?

ligi și renat de la puterea dragostei
Un nou cuplu în casa „Puterea Dragostei”. Pe cine a pus ochii Renat?

Un nou cuplu este pe cale să se formeze în casa „Puterea Dragostei”. Ligi și Renat s-au apropiat, iar tânărul o susține în conflictul cu Berna și Philip.

În casa iubirii de la Kanal D un nou cuplu este pe cale de a se forma. Ultimul concurent intrat în emisiunea „Puterea Dragostei” îi face ochi dulci Ligiei și o apără tot timpul.

„Vreau să spun că cine, ce, părere au. Să nu te superi. Cine cum se uită. Cine te iubește pe tine să te iubească cum ești. Te-am pus trei la unu în top.

Ligi m-ai înțeles?” a spus Renat de la „Puterea Dragostei”.

ligi și renat de la puterea dragostei

Un nou cuplu în casa „Puterea Dragostei”. Ligi și Renat vor fi împreună?!

Renat de la „Puterea Dragostei” a făcut un top trei fete frumoase din casă. În fruntea clasamentului a urcat-o pe Ligi, iar pe ultimul loc pe Ramona.

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei are o nouă iubită? "A dus-o acasă de Paşte, la părinţi"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, dezvăluiri terifiante despre bătaia cu Daiana! ”Mi-a smuls un smoc de păr și a fost la un pas să mă taie cu cioburile”! Declarații exclusive de la Istanbul

Citeste si: Adevărul despre relaţia pe care o are Bianca de la Puterea Dragostei cu băiatul care i-a trimis flori în emisiune! Tânărul a mărturisit totul!

Fetele din casă îl acuză pe Renat că o place pe Ligi. „Un bărbat știe ce e frumos!” a transmis Ligi de la „Puterea Dragostei”.

„Adică noi suntem urâte?” a spus Ramona de la „Puterea Dragostei”.

Gabi de la „Puterea Dragostei” a mărturisit că Renat a spus despre Ligi că este o fată drăguță și că-i place eleganța ei.

ligi și renat de la puterea dragostei

„Îl cred! Din câte am reușit să-l cunosc pe Renat pare un gentlemen, cu toate că are 22 de ani. Mulți la vârsta lui, sunt vai de mama lor. Asta înseamnă să fii bărbat! Știi ce să apreciezi. Să nu fii frustrat dacă nu ai ce-ți dorești.” a zis Ligi de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, decizie șocantă după ce a fost bătută de Daiana: „Caut...”

În prezent, Ligi și Renat de la „Puterea Dragostei” nu formează un cuplu, însă apropierea lor a stârnit controverse în casă.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ella de la Puterea Dragostei, dezvăluiri terifiante despre bătaia cu Daiana! ”Mi-a smuls un smoc de păr și a fost la un pas să mă taie cu cioburile”! Declarații exclusive de la Istanbul

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies