Fosta soacră a lui Florin Salam îl desființează pe artist: „Când o să înceapă lumea să știe, nimic nu o să mai fie la fel”

Fosta soacră a lui Florin Salam îl desființează pe artist: „Când o să înceapă lumea să știe, nimic nu o să mai fie la fel”
Fosta soacră a lui Florin Salam îl desființează pe artist: „Când o să înceapă lumea să știe, nimic nu o să mai fie la fel”

Ce a transmis fosta soacră a lui Florin Salam după ce artistul și-a refăcut viața alături de Roxana Dobre.

La 11 ani de la moartea Fănicăi Salam, mama tinerei a făcut declarații șocante despre fostul său ginere, Florin Salam.

Femeia este mâhnită, după ce artistul nu a mai mers la mormântul celei care i-a dăruit doi copii. Fosta soacră a lui Florin Salam a făcut mai multe acuzații. Mai mult, femeia lasă de înțeles că artistul ascunde adevăratul motiv al decesului fetei ei.

„De 7 ani n-a mai trecut pe acolo, de la parastasul de 7 ani.

Sunt mamă de copil. Copiii au mai mers, o dată pe săptămână merg cu noi, miercurea sau duminica. Florin nu vine cu noi. În altă parte se poate duce, îl înțeleg, cântă, dar de Paște nu putea să-i ducă lumină? De Crăciun, de ziua ei…De 7 ani nu a putut să treacă?”, a declarat Aurelia, mama primei soții a manelistului, potrivit cancan.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

De la decesul Fănicăi din anul 2009, se știe că aceasta a murit din cauza unei boli extrem de grave. Femeia îi ”desființează” manelistului imaginea admirabilă afișată în fața fanilor, spunând că acesta ascunde multe, începând cu faptul că altul ar fi motivul morții Fănicăi.

„Sunt multe probleme de când a murit fata mea, dar au fost copiii mici. Nu mai pot să suport, el a făcut ce a făcut.

L-am mai chemat la parastase, a zis că vine, nu a venit. Nu am avut ce să-i fac. Cântă ca să-l ia lumea în brațe, nu-l doare cum mă doare pe mine, vrea doar să fie aplaudat, dar când o să știe lumea n-o să-l mai aplaude.

Când o să înceapă lumea să știe, nimic nu o să mai fie la fel. Am rezistat prea mult, nu mai pot, am tăcut pentru copii”, a mai mărturisit femeia.

Florin Salam și-a refăcut viața cu Roxana Dobre

De câțiva ani, Florin Salam trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Roxana Dobre. Cei doi au trei copii împreună și se pregătesc de nuntă.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies