Cum arăta câștigătoarea Exatlon, Beatrice Olaru, pe vremea când prezenta modă!

Cum arăta câștigătoarea Exatlon, Beatrice Olaru, pe vremea când prezenta modă!
Cum arăta câștigătoarea Exatlon, Beatrice Olaru, pe vremea când prezenta modă!

Câștigătoarea Exatlon 2, Beatrice Olaru, a prezentat modă la un moment dat.

 

Ultima câștigătoare a competiției Exatlon, Beatrice Olaru, care s-a impus în ediția a doua a emisiunii fenomen găzduită de Kanal D, a împlinit recent 30 de ani, fiind sărbătorită de familie și de prieteni în cadrul unei petreceri care a avut loc la un hotel din Capitală.

Citeste si: Reacție furibundă a lui Iulian Pîtea după finala Survivor România! ”Lola este machiavelică, iar cu Elena nu aș fi ținut niciodată” EXCLUSIV

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Acum câțiva ani, Beatrice a cochetat cu prezentările de modă, postând drept mărturie și două fotografii în care ea este pe scenă, prezentând o colecție, iar în spate se observă un luxos Ferrari roșu. Evenimentul respectiv a avut loc la Palatul Parlamentului, iar Betty a fost foarte mândră de apariția ei din seara respectivă. 

Citeste si: Iulia Aradi de la Exatlon este însărcinată şi îşi arată mereu burtica! Tânăra radiază de fericire!



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies