Gigi Becali a devenit bunic! Teodora a născut o fetiță! Reacția latifundiarului: „Tată…”

gigi-becali-a-devenit-bunic
gigi-becali-a-devenit-bunic

Gigi Becali a devenit bunic! Pe 14 iunie, fiica cea mare a latifundiarului a născut o fetiță sănătoasă care a cântărit aproape patru kilograme.

Gigi Becali a devenit bunic! Cu doar câteva zile în urmă, mai exact duminică, pe 14  iunie, fiica cea mare a finanțatorului FCSB a adus pe lume o fetiță sănătoasă, care la naștere a cântărit nici mai mult, nici mai puțin de 3.9 kilograme.

Citeste si: Gigi Becali nu le mai face cadou fiicelor sale câte o mașină, din cauza pandemiei de coronavirus: „Pe mine nu mă mai interesează lucrurile materiale. Mă debarasez de ele. Oricum bogații au luat-o razna”

Latifundiarul din Pipera, cunoscut pentru inima sa mare și ajutorul oferit nevoiașilor de-a lungul timpului, este în culmea fericirii și are și de ce! Fiica sa cea mare, Teodora, care s-a căsătorit cu doar un an în urmă, a dat naștere unei fetițe chiar înaintea derby-ului dintre FCSB și CFR Cluj. Astfel, Teodora l-a făcut pe Gigi Becali bunic pentru prima dată, iar milionarul este foarte bucuros să aibă o nepoțică!

gigi-becali-a-devenit-bunic
gigi-becali-a-devenit-bunic

Gigi Becali a devenit bunic! Reacțiile spumoase ale latifundiarului

“Tată, sunt prea bucuros ca să mă mai intereseze fotbalul sau altceva acum. Să fie toată lumea sănătoasă,” a mărturisit Gigi Becali, chiar înaintea meciului dintre FCSB și CFR Cluj, disputat ieri (duminică- n. red.), 14 iunie.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali are iPhone de fite, imbracat in aur de 24 de karate! Cat a costat bijuteria de telefon

Mai mult decât atât, Gigi Becali a mărturisit că Duminică dimineața a fost la biserică, pentru a se ruga pentru sănătatea familiei sale și, doar câteva ore mai târziu a venit pe lume prima sa nepoțică.

gigi-becali-a-devenit-bunic
gigi-becali-a-devenit-bunic

Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum. Copiii nu vor să vorbesc așa mult despre asta. Vorbesc cu voi din dragoste, dar nu vreau să mai vorbesc despre copii. Are 3,9 kilograme. O cheamă Maria. Nașii sunt fata lui Teia și ginerele. Seamănă cu mine. De azi, de la 8 dimineața când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine,” a mai spus Gigi Becali.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Gigi Becali- cel mai implicat român în lupta contra coronavirus. „Am o echipă care se...”

Gigi Becali a invitat călugări la nunta fiicei sale

Gigi Becali a invitat la nunta fiicei sale, Teodora, trei călugări de la Frăsinei. „Ei sunt pustnici, stau în munţi… N-a mai văzut civilizaţie de 20 de ani! Au stat într-o scorbură! Ei stau pe la Frăsinei, unde este mănăstire de călugări. Ei mă iubesc pe mine şi i-am rugat să vină în biserică să facă rugăciune.

Rugăciunea lor e rugăciune auzită!

gigi-becali-a-devenit-bunic
gigi-becali-a-devenit-bunic

Citeste si: Gigi Becali a făcut un spital pentru bolnavii de cancer: "Totul este pe gratis. Plătesc eu"



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Carmen Grebenișan, primele imagini cu iubitul său! Cine este tânărul misterios

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies