Stefan Floroaica a povestit ultima discutie serioasa cu fosta lui iubita. Vezi ce i-a spus! "Ma, fata, e simplu!"

Stefan Floroaica a povestit ultima discutie serioasa cu fosta lui iubita. Vezi ce i-a spus!
Stefan Floroaica a povestit ultima discutie serioasa cu fosta lui iubita. Vezi ce i-a spus! "Ma, fata, e simplu!"

Stefan de la Exatlon vorbeste despre fosta iubita. Au ramas prieteni.

Febra Exatlon a cuprins intreaga Romanie! In lunile in care competitia s-a desfasurat in Republica Dominicana, “Faimosii”, dar si “Razboincii” si-au facut milioane de fani si au cucerit multe inimi.

Unul dintre cei mai indragiti concurenti de catre reprezentantele sexului frumos a fost, de departe, Stefan Floroaica. In varsta de 27 de ani, “razboinicul” cu trup perfect de atlet a punctat la fiecare aparitie.

Ei bine, in ciuda "lipiciului" la reprezentantele sexului frumos, Stefan Floroaica este singur.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

" Am avut o relatie de aproape un an cu o fata draguta si cumsecade. Ne-am inteles bine, dar eu nu am putut sa-i cer sa ma astepte atatea luni, asa ca i-am spus inainte sa plec la Exatlon ca o voi intelege daca isi gaseste pe altcineva.

Si, asa s-a intamplat. O respect, la fel cum imi respect toate fostele prietene", a spus barbatul.

Citeste si: Asta inseamna sa fii fair-play! Ce spune Stefan Floroaica despre Vladimir Draghia, dupa rivalitatea de la Exatlon EXCLUSIV

Acesta a povestit in urma cu cateva zile si ultima discutie serioasa pe care a avut-o cu fosta prietena, chiar inainte de a pleca la Exatlon.

" I-am zis "Ma, fata, e simplu! Cinci luni sau trei sau patru o sa fiu plecat si nu o sa putem comunica. Poate intalnesti pe altcineva si nu as vrea sa te simti legata de mine. As fi egoist daca ti-as cere asa ceva". Amandoi suntem ok acum. Eu am mai fost plecat o perioada lunga inainte de Exatlon si ea m-a asteptat. Nu ar fi fost corect sa-i cer sa ma mai astepte o data.

M-am gandit la ea de multe ori cand eram in Republica Dominicana insa trebuia sa ma concentrez la ce aveam de facut acolo si nu pot sa zic ca am suferit", a declarat Stefan.

Citeste si: Adevărul despre relația dintre Alina Pană și Ștefan Floroaica !”Nu-mi plac copiii”!!! EXCLUSIV

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies