Paula de la Puterea dragostei, înapoi în casă! Pe ce concurent a pus ochii

Paula de la Puterea dragostei
Paula de la Puterea dragostei

Paula de la Puterea dragostei, înapoi în casă! Fosta concurentă a trimis mesaje siropoase unuia dintre concurenți și este pregătită să îl cucerească.

Surpriză totală la Puterea dragostei. La mai multe luni de când a ieșit cu ochii în lacrimi din casă, una dintre cele mai îndrăgite concurente este pe punctul de a se întoarce pentru un concurent.

Paula Cismas, care a vărsat lacrimi amare pentru Jador, este pregătită să îl cucerească pe unul dintre concurenți. În ediția de miercuri, a ieșit la iveală faptul că Paula și Gabi și-au scris mai multe mesaje, iar aceste mesaje au fost prezentate și telespectatorilor.

 

Citeste si: Puterea Dragostei 16 iunie: Andreea Pirui rupe tăcerea despre relația lui Livian cu Renata: „Vrei să-ți spun cu cine o înșeli tu pe domnișoara?”

Gabi și Paula, mesaje siropoase pe internet

Și, cum Gabi este singur de mai multe săptămâni, acesta se pare că a început să vorbească din ce în ce mai mult cu Paula.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Paula de la Puterea dragostei, înapoi în casă! Pe ce concurent a pus ochii
Paula de la Puterea dragostei, înapoi în casă! Pe ce concurent a pus ochii

„Îmi ești dragă, să te mușc de buze...”, sunt numai câteva dintre comentariile pe care cei doi și le-au transmis în mesaje.

 

Reacția Paulei de la Puterea Dragostei, după ce Andra a spus că aceasta ieșea cu ”unul de 60-70 de ani”



Prima reacție a Paulei de la Puterea Dragostei, după ce Andra a spus adevăratul motiv al plecării acesteia de emisiune. ”Ea ieșea cu unul de 60-70 de ani”.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, reacție cutremurătoare după ce a aflat de noua iubită a lui Livian: „O victimă sigură a suferinței”

Andra a aruncat bomba. „Paula a ieșit pentru că aveam dovezi, nu doar screenshot-uri. Ea ieșea cu unul de 60-70 de ani când era în România. Noi când i-am spus în backstage și i-am arătat mesajul ea a spus că e prietenul tatăl ei.

Dar s-a agitat mult. Cu prietenul tatălui nu stai așa în poză. Nu își dorea să plece. Dacă vine Jador, moare”, a spus Andra de la Puterea Dragostei despre Paula.

Ce părere are Paula despre aceste zvonuri
Paula de la Puterea dragostei, înapoi în casă! Pe ce concurent a pus ochii
Paula de la Puterea dragostei, înapoi în casă! Pe ce concurent a pus ochii

„Andra m-a blocat pe WhatsApp după ce am întrebat-o de ce a vorbit prost despre mine după ce am plecat din emisiune. Cât am fost în emisiune nu a avut gură? A spus că eu am plecat din emisiune pentru că ea avea dovezi cu mine și mie mi-a fost frică.

Eu vreau să-i spun că dacă ei nu i-a fost frică deși bubuia lumea de ea( n.r. Paula se referă la zvonurile care circula pe internet despre Andra Volos), de ce mie să-mi fie oare? Să nu discute lucruri aiurea…Tupeul uneori e mare la unele!”, a spus Paula despre Andra de la Puterea Dragostei.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Puterea Dragostei 16 iunie: Andreea Pirui rupe tăcerea despre relația lui Livian cu Renata: „Vrei să-ți spun cu cine o înșeli tu pe domnișoara?”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies