Rebel Wilson a slăbit enorm! Actrița arată WOW!

rebel-wilson-a-slăbit-enorm-dieta
rebel-wilson-a-slăbit-enorm-dieta

Rebel Wilson a slăbit enorm! Devenită cunoscută pentru rolurile de femeie supraponderală, starul din „Pitch Perfect” are acum o nouă imagine.

Rebel Wilson a slăbit enorm! Ei bine, cu toții am văzut-o pe Rebel în filme precum „Pitch Perfect”, „Bridesmaids”, „The Hustle”, iar imaginea pe care aceasta o propunea era una de „the girl next door”- tipa plinuță, dar amuzantă, care face oamenii să o adore pentru carisma și energia pozitivă de care dă dovadă.

Citeste si: Dulce Maria din Rebelde este însărcinată pentru prima dată: „O veste care ne umple de dragoste”

rebel-wilson-a-slăbit-enorm-dieta
rebel-wilson-a-slăbit-enorm-dieta

Acum, la 40 de ani, frumoasa blondină de origine aaustraliană a decis să facă o schimbare majoră în viața sa- și-a schimbat radical stilul de viață și acordă o atenție sporită sănătății și alimentației, fapt ce a ajutat-o să dea jos foarte mule kilograme, prin sport și alimentație.

Rebel Wilson a slăbit enorm! Actrița și-a propus să ajungă la 75 de kilograme

Pandemia de coronavirus a ajutat-o pe Rebel să își pună planul în aplicare, pentru că în ultima perioadă și-a permis să petreacă timp în natură, alături de antrenorul său personal, iar rezultatele pe care cei doi le-au obținut prin transpirație, alimentație și perseverență sunt WOW!

Citeste si: Maia Morgenstern e mai bogată ca niciodată! În conturile actriței sunt peste 400.000 de euro, iar veniturile lunare au ajuns la 15.000 de euro!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

@vogueaustralia photo by Nicole Bentley

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

„Sunt într-o misiune. Acesta este Anul Sănătății pentru mine,” a mărturisit Rebel Wilson, anunțându-i pe fani că până la finalul anului și-a propus să ajungă la greutatea de 75 de kilograme. Mai mult decât atât, blondina a povestit că și-a schimbat stilul de viață treptat- a începând cu plimbări lungi, consumul de minimum doi litri de apă pe zi și eliminarea zahărului și a carbohidraților.

 </p

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Press for LOL Australia 🇦🇺 coming globally June 19 only on Amazon Prime Video. 👗: citychiconline 💄& 👱‍♀️: @landoftheamazons Styling: @elizabethstewart1

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Ulterior, alături de antrenorul său personal, Jono Castano, Rebel Wilson a început și exercițiile fizice- a primit un plan alimentar, care în combinație cu un program de antrenament funcționează de minune! Rebel are o zi de odihnă pe săptămână, iar Jono o sfătuiește să facă exerciții cel puțin 45 de minute zilnic, pentru că „rezultatele vin prin consecvență.”

Citeste si: Julianne Hough și Brooks Laich și-au spus adio, după trei ani de căsnicie



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Matt Bellamy și soția sa au devenit părinți: „A făcut o treabă uimitoare”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: &quot;E foarte trist!&quot; Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies