Vloggerul Denis Petcu aruncă bomba: ”Livian a lovit-o pe Bianca cu pumnul”! Informația provine de la o fostă concurentă la Puterea Dragostei

Vloggerul Denis Petcu aruncă bomba: ”Livian a lovit-o pe Bianca cu pumnul”! Informația provine de la o fostă concurentă la Puterea Dragostei
Vloggerul Denis Petcu aruncă bomba: ”Livian a lovit-o pe Bianca cu pumnul”! Informația provine de la o fostă concurentă la Puterea Dragostei

Vloggerul Denis Petcu aruncă o nouă bombă: Livian ar fi lovit-o pe Bianca în casa Puterea Dragostei.

Denis Petcu susține că informația conform căreia Livian ar fi lovit-o cu pumnul pe Bianca la Puterea Dragostei i-ar fi fost livrată de Roxana, și ea fostă concurentă la show-ul TV.

Petcu a dezvăluit într-un vlog pe canalul său de Youtube că Roxana i-a spus că între cei doi ar fi avut loc o altercație, iar urmele violenței se văd și acum pe corpul Biancăi.

Denis Petcu: ”Dacă vă uitați atent, Bianca e vânătă pe umăr”

”De câteva zile m-am împrietenit cu Roxana, care a fost în casa Puterea Dragostei, care are o relație cu Turcu. De fapt a avut, pentru că s-au bătut în izolare, nu am vrut să vă spun lucrurile astea, mi-a luat-o Nelson înainte.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Alex Bobicioiu, adevăratul motiv pentru care nu a mai putut rămâne cu Bianca de la Puterea dragostei! "Îmi spunea că mă iubește și apoi se dădea pe lângă..."

Ea mi-a spus așa: ”Denis, tu știi că Livian a lovit-o pe Bianca?” Eu nu aveam de unde să știu lucrurile astea... Vă spun și vou de ce cred că Livian a lovit-o pe Bianca...

nu e nimic confirmat, eu vă spun de ce cred.

Citeste si: O concurentă frumoasă şi îndrăgită de la Puterea Dragostei, filmată în timp ce întreţinea relaţii intime?! "Eu am dovezi, nu vorbesc aiurea"

Dacă vă uitați atenți la vlogurile ei, veți vedea că este vânătă pe mână, pe umăr așa... Mie mi-a spus Roxana că într-o zi, când au ieșit de la o gală, și-au aruncat niște vorbe unul celuilalt, iar el atunci a lovit-o.

Probabil de nervi, de frustrare acumulată acolo, nu și-a mai dat seama și a lovit-o cu pumnul în umăr. Dacă este adevărat, Livian, să-ți fie rușine!”
, a povestit Denis Petcu într-un vlog pe canalul său de Youtube.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies