Actrița Adriana Trandafir, infectată cu Covid-19: „Nu e nicio glumă”

Adriana Trandafir infectata cu coronavirus
Adriana Trandafir infectata cu coronavirus

Actrița Adriana Trandafir, infectată cu Covid-19. Cum se simte îndrăgita vedetă, după ce a aflat vestea neplăcută.

După ce Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș au fost confirmați cu noul coronavirus, o altă vedetă îndrăgită de milioane de români a fost depistată cu Covid-19.

Actriţa Adriana Trandafir, în vârstă de 64 de ani, a fost diagnosticată cu Covid-19 şi se află internată la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş”, potrivit unui mesaj publicat pe Facebook de actorul Ion Haiduc.

Duminică seară, Ioan Haiduc a scris pe pagina sa de socializare: „În atenţia celor care nu cred că acest virus chiar există... Acum două minute am vorbit cu Adriana la telefon... Este la Spitalul «Matei Balş» şi nu e nicio glumă! Îi ţin pumnii, să îi dea Dumnezeu putere şi sănătate! Adriana, te iubesc”.

Citeste si: Medicul Adrian Marinescu, despre al doilea val al pandemiei de coronavirus: „Chiar e păcat”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

În aceeaşi unitate spitalicească se află internaţi şi cântăreţii Marcel Pavel şi Ozana Barabancea, confirmaţi cu Covid-19.

Marcel Pavel, revoltat pe cei care au susținut că a fost plătit să spună că este infectat cu coronavirus

Artistul Marcel Pavel a anunțat, duminică seară, că îi va da în judecată pe cei care au susținut că a fost plătit să spună că este infectat cu coronavirus.

Citeste si: Avertisment din partea lui Raed Arafat! E veste proastă pentru români: „Măsurile de relaxare duc la creștere necontrolabilă”

testul lui marcel pavel
testul lui marcel pavel

„Le voi cere daune mari şi vreau să vină cu probe”, a spus artistul, la Antena3.

Marcel Pavel: „Să vină cu probe! Le voi cere daune mari!”

„Sunt siderat, am fost afectat, foarte supărat.

Eu sunt cu coloană vertebrală dreaptă, nu fac jocurile politice ale nimănui, ale niciunei televiziuni. Nu va rămâne aşa totul. Îi voi da în judecată. Le voi cere daune mari şi vreau să vină cu probe”, a spus Marcel Pavel, în emisiunea Sinteza Zilei, prezentând, totodată, în direct, rezultatele testelor pentru COVID-19!



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Andrei Ștefănescu, noi declarații de pe patul de spital, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19: „Nu este o simplă răceală..”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies