Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, declarații ȘOC despre iubita sa: ”Am ajuns la spital cu gânduri nasoale”

Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, declarații ȘOC despre iubita sa: ”Am ajuns la spital cu gânduri nasoale”
Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, declarații ȘOC despre iubita sa: ”Am ajuns la spital cu gânduri nasoale”

Iubita fiului lui Brigitte Patramă. Ce spune Robert Sfăt despre tânăra din viața sa, din cauza căreia a ajuns la spital ”cu gânduri nasoale”

Iubita fiului lui Brigitte Pastarmă. Prima care a vorbit despre iubita lui Robert Sfăt a fost chiar mama acestuia. Cu exact un an în urmă, Brigitte Pastramă povestea că nu se înțelege prea bine cu fiul său, care este rebel. Dar vorbea frumos despre fata cu care acesta se vedea. ” Robi are o prietenă și eu sunt mulțumită că este cuminte, că nu mai pleacă des cu băieții, că stă cu ea.

În rest, nu pot să-i spun eu ce să facă cu viața lui. Deja este major și face singur alegerile, indiferent dacă vreau eu sau nu vreau”,  spunea Brigitte Pastramă într-o emisiune tv în urmă cu un an.

Citeste si: Brigitte Pastramă a ajuns la spital după ce a fost agresată! „Câtă durere...”

Citeste si: VIDEO| Brigitte Pastramă, în război cu fiul. Mărturiile șocante ale tânărului: ”Am dormit și pe bancă în parc, și la metrou”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Între timp, se pare că relațiile dintre Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert Sfăt, au devenit mult mai complicate. Dacă initial scandalul a ajuns la poliție, după ce luni dimineață Brigitte Pastramă și-a acuzat fiul că a bătut-o și că i-a devastat casa, acum ar putea să se ajunga la dosare penale. Acuzații sunt de ambele părți: Brigitte Pastramă susține că fiul său este violent și că sub influența drogurilor ar fi bătut-o și i-a furat mașina, Robert Sfăt spune că mama lui i-a furat averea moștenită de la tatăl său mort, Octavian Sfăt.

( Vezi aici declarațiile lui Brigitte Pastramă despre scandalul cu fiul său, Robert Sfăt)

Iubita fiului lui Brigitte Pastramă. Mama lui Robert Sfăt spune că fiul său a fost la spital la dezintoxicare! Cum se apără tânărul

Iubita fiului lui Brigitte Pastramă. Cât despre iubita lui Robert Sfăt aceasta a dispărut din viața lui, iar așa cum spune chiar el, acesta ar fost motivul unei depresii profunde.

Robert Sfăt a declarat la o emisiune tv că motivul pentru care a fost internat recent la Obregia ar fi fost depresia și nu dezintoxicarea, așa cum susține mama sa, Brigitte Pastramă.

Citeste si: Ilie Năstase intervine în scandalul lui Brigitte Pastramă și fiul ei. Fostul lider ATP îi transmite un mesaj băiatului

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

”Am fost la Spitalul Obregia, dar nu am fost la dezintoxicare pentru substanțe. Am avut o prietenă care m-a băgat în depresie, aveam gânduri nasoale. Am intrat pe o secție cu oameni care au avut probleme serioase”, a declarat Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă.( Ce spune ovidiu Torj, fostul soț al lui Brigitte Pastramă despre Robert Sfăt. E de partea băiatului)

Citeste si: Ioana și Ilie Năstase se căsătoresc din nou. Unde va avea loc evenimentul?



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

VIDEO| Brigitte Pastramă, în război cu fiul. Mărturiile șocante ale tânărului: ”Am dormit și pe bancă în parc, și la metrou”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies