Despărțire bombă în showbiz-ul românesc! Vedetele şi-au spus "ADIO"!

Despărțire bombă în showbiz-ul românesc! Și-au spus adio după doi ani
Despărțire bombă în showbiz-ul românesc! Și-au spus adio după doi ani

Nimeni nu se aștepta la asta. Jo și Juno s-au despărțit, după doi ani în care au trăit o frumoasă poveste de dragoste.

Despărțire bombă în showbiz-ul românesc! Și-au spus adio după doi ani. Jo și Juno au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi s-au mutat împreună și aveau și un cățel. Relația dintre ei părea să meagă într-o directă foarte bună și serioasă. Nimeni nu se aștepta ca ei să se despartă.

Deși nu a fost oficializat de niciunul dintre ei, pozele pe care le aveau împreună pe rețelele de socializare au dispărut.

Mai mult decât atât, ei nici nu se mai urmăresc. recent, Jo a scos o piesă de dragoste, numită „126”. Versurile piesei au un mesaj clar: „126 de zile fără nicio veste de la tine/ Liniștea asta doare”.

Despărțire bombă în showbiz-ul românesc! Și-au spus adio după doi ani
Despărțire bombă în showbiz-ul românesc! Și-au spus adio după doi ani

Cântăreaţa JO, mărturisiri intime!

JO, pe numele ei real, Ioana Anuţa, este una dintre artistele noului val care are un succes deosebit, mai ales printre adolescenţii de la noi.

Şi, evident, vocea, completată de un fizic pe măsură, a făcut-o să fie extrem de dorită de mai toţi fanii ei bărbaţi. Doar că, de ceva vreme deja, ea este îndrăgostită lulea.

Citeste si: Lidia Buble, în fundul gol, după despărțirea de Răzvan Simion. Imaginea 18+ a ajuns pe Internet

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Jo, aparitie spectaculoasa de Halloween by Adrian Perjovschi

Dacă până de curând se cam ferea să îşi expună iubitul, pe Juno, un artist ceva mai puţin cunoscut ca ea, JO a decis, de ceva vreme, să nu se mai ferească şi, mai mult, face tot ce îi stă în putinţă pentru a-l promova, pentru a-l face şi pe el cunoscut.

Iar de curând, îndrăgita JO, împreună cu iubitul ei, Juno au fost invitaţii lui Geørge (ex. Jorge), în cel mai nou vlog al său, un material video plin de umor, în care au jucat “adevăr sau provocare"! Şi, întrebată care-i cel mai ciudat loc în care a făcut dragoste, artista a făcut schimb de priviri cu cel “vinovat” de asta şi, râzând uşort încurcaţi, au răspuns de comun acord că într-un club din Barcelona.

Apoi, amintindu-şi de aventura cu pricina, au râs în hohote, dar au preferat să nu dea prea multe amănunte, ferindu-se să detalieze. 

Citește continuarea știrii AICI.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies