Ramona Gabor, primul mesaj după ce și-a pierdut tatăl: „Ne rugăm în fiecare zi...”

Ramona Gabor, primul mesaj după ce și-a pierdut tatăl
Ramona Gabor, primul mesaj după ce și-a pierdut tatăl

Ramona Gabor, primul mesaj după ce Emil Gabor a murit și nu a putut ajunge la înmormântarea acestuia. Ce a spus despre dispariția părintelui.

La câteva zile după ce au rămas orfane și de tată, surorile Gabor au rupt tăcerea despre moartea neașteptată a lui Emil Gabor.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Monica și Ramona Gabor nu au putut participa la înmormântare, iar Alina, sora lor, s-a ocupat de toate formalitățile de înmormântare.

Ce se întâmplă acum cu Monica și cu Ramona

 

Cele două i-au fost virtual surorii lor și au suferit extrem de mult pentru că nu au putut veni să aprindă o lumânare pentru părintele lor.

„Ambele suferă foarte mult pentru că pe tatăl lor îl mai aveau și ele, acum sunt orfane. Ramona și Monica au ținut permanent legătura cu sora lor, Alina, care s-a ocupat de tot. Tot ea, săraca, s-a ocupat și de înmormântarea mamei lor, Veronica. Emil era bolnav, da, dar nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie”, au declarat pentru impact.ro surse apropiate.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Monica și Ramona Gabor trec prin clipe greu de imaginat, după decesul tatălui


În schimb, Ramona Gabor, într-o postare pe Instagram, a ținut să mulțumească celor care le-au fost aproape, atât lor, cât și surorii lor mai mici, Alina, în aceste momente.

”Eu și surorile mele vrem sa mulțumim tuturor celor care ne-au transmis mesaje de susținere in acest moment greu prin care trecem.

Trecerea iubitului nostru tata in neființa ne-a luat prin surprindere..(…)”, și-a început postarea Ramona pe instagram, ”iar, faptul că atât eu cât și Monica, nu am putut ajunge la înmormântare din cauza restricțiilor de călătorie datorate virusului Covid-19, face aceste zile cu atât mai grele.

Ramona Gabor, primul mesaj după ce și-a pierdut tatăl
Ramona Gabor, primul mesaj după ce și-a pierdut tatăl

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Citeste si: Gest uimitor al surorilor Monica și Ramona Gabor, după moartea tatălui lor. Ce au hotârăt să facă cu apartamentul în care a decedat părintele lor

Ne bucurăm că sora noastră, Alina, dar și rudele și prietenii noștri de familie, au fost alături de el pana in ultimul moment. Ne rugam in fiecare zi atât pentru el, cât și pentru mama noastră și credem ca ei ne vor lumina calea de acolo de sus.

Evident, moartea tatălui nostru ne afectează însă, ne dorim sa trecem prin aceasta tragedie în familie și alături de cei apropiați noua. Va rugam și va mulțumim in avans pentru respectarea intimității. Dumnezeu sa îl odihneasca in pace!”, a scris Ramona pe instagram.

Emil Gabor a murit la șapte ani de la moartea Veronicăi Bulai, mama fiicelor sale

Emil Gabor avea mai multe probleme de sănătate de câțiva ani.

În plus, acesta avea și probleme financiare, însă fiicele sale încercau să îi facă bătrânețea mai ușoară. Bărbatul a murit la șapte ani de la moartea Veronicăi Bulai, mama surorilor Gabor. Femeia a fost lovită de un bolovan căzut de pe un versant chiar la intrarea în peștera Polovragi din județul Gorj.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Doliu în showbiz! Tatăl Monicăi Gabor a murit. Fiicele lui nu l-au condus pe ultimul drum

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies