Cristina Mihaela are stil și îmbrăcată, și dezbrăcată! Cât de bine arată prezentatoarea în costum de baie! EXCLUSIV

Cristina Mihaela arată bine de tot în costum de baie.
Cristina Mihaela arată bine de tot în costum de baie.

Cristina Mihaela are stil și îmbrăcată, și dezbrăcată! Cât de bine arată prezentatoarea în costum de baie o demonstrează fotografiile absolut senzaționale pe care kfetele.ro vi le prezintă, azi.

Cristina Mihaela arată bine de tot în costum de baie. Kfetele.ro vă prezintă azi o serie de fotografii "proaspete", realizate de frumoasa șatenă, la mare, chiar în weekendul care tocmai a trecut.

 

Prezentatoarea a afișat un trup perfect, fără pic de celulită, tonifiat, de puștoaică abia ieșită de pe băncile liceului. E drept, Cristina Mihaela depune efort pentru a arăta atât de bine.

Ea merge periodic la sala de forță, unde își lucrează cu răbdare și sârguință fiecare grupă musculară în parte.

Cristina Mihaela arată bine de tot în costum de baie.
Cristina Mihaela arată bine de tot în costum de baie.

Nu o dată și-a uimit urmăritorii, pe Instagram, după ce a postat imagini explicite în care își lucra fesierii, picioarele și spatele. Iar rezultatele au putut fi admirate chiar zilele acestea, la malul Mării Negre.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cristina Mihaela vorbește la „Secrete între fete”, iar noi de la kfetele furăm toate secretele. Cum transformi ținuta de la birou, într-un outfit de seară?

Citeste si: Cristina Mihaela, imagini fierbinti, la plaja, cu noul bărbat din viata ei! Cum poate să arate frumoasa prezentatoare tv! EXCLUSIV

Citeste si: Si lor le place dansul! Victor Slav si Cristina Mihaela, o quebradita de toata frumusetea! Iata ce a concluzionat Cocuta de la “Imi place dansul” dupa acest moment?

 

Cristina Mihaela arată bine de tot în costum de baie. Diva și-a serbat weekendul trecut ziua de naștere alături de o gașcă de prieteni apropiați, dar și de noul ei partener de viață, un bărbat misterios alături de care pare să se simtă foarte bine, cei doi fiind de nedespărțit în ultimele zile.

Cristina Mihaela are un nou iubit
Cristina Mihaela are un nou iubit

Cristina Mihaela Dorobanțu s-a despărțit de logodnic! Primele declarații

Cristina Dorobanțu și iubitul ei, Mihai, au pus punct relației ce dura de 6 ani, chiar înainte de nuntă. 

Despărțirea i-a luat prin surprindere pe mulți, mai ales că cei apropiați așteptau cu nerăbdare nunta. Lucrurile au luat o turnură neașteptată. În urmă cu câteva luni, cei doi au decis să pună capăt poveștii lor de dragoste și au ales să meargă pe drumuri separate.

Cristina Mihaela arată bine de tot în costum de baie.
Cristina Mihaela arată bine de tot în costum de baie.

„Dupa sase ani de relatie, viata a decis ca eu si Mihai sa mergem pe drumuri diferite. Ramanem prieteni si ne respectam reciproc. Separarea noastra s-a petrecut cu ceva timp in urma, iar la acel moment nu am simtit nevoia sa fac publica hotararea despartirii noastre. Acum privesc increzatoare spre viitor si, cu siguranta, viata ma va suprinde”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu.

Citeste continuarea articolului AICI



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Raluca Olaru, un vraci de “modă nouă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies