Implanturi asistate laser

Implanturi asistate laser
Implanturi asistate laser

Extractia dentara este o procedura invaziva care are multiple consecinte pentru pacient. Spatiul ramas pe arcada in urma extractiei dintelui afectat trebuie restaurat protetic, pentru a evita posibile modificari ale pozitiei dintilor vecini. 

Specialistii Life Dental Spa recomanda ca, in urma unei extractii dentare, spatiul edentat sa fie restaurat cu ajutorul unui implant dentar. Fie ca este vorba despre un implant Nobel Bio Care sau Blue Sky Bredent, pacientul are parte de un tratament realizat la cel mai inalt nivel cu ajutorul laserului dentar si a materialelor biocompatibile. 

Ce presupune restaurarea cu ajutorul implanturilor dentare asistate laser? 

Implanturile dentare sunt asemeni unor radacini dentare, fiind inserate la nivelul osului alveolar in scopul de a ancora o coroana dentara, ce va restaura functionalitatea si estetica. 

Practic, implantului i se ataseaza un bont protetic, peste care va fi aplicata o coroana dentara total fizionomica, confectionata din materiale de cea mai buna calitate – ceramica sau zirconiu. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Laserul stomatologic a fost implementat cu succes de catre medicul fondator al clinicii stomatologice Life Dental Spa, dr. Cristina Obreja, astfel incat fiecare #LifeDentist este pregatit din punct de vedere profesional sa foloseasca tehnologia laser pentru diferite proceduri, inclusiv inserarea implanturilor dentare. 

Care sunt avantajele utilizarii laserului stomatologic in inserarea implanturilor dentare? 

Implanturile dentare sunt inserate la nivelul osului alveolar cu ajutorul laserului stomatologic, interventia chirurgicala fiind realizata de catre #LifeDentist-ul specialist in chirurgie orala in cadrul cabientului stomatologic din Bucuresti. 

Avantajele majore pentru care pacientii ar trebui sa aleaga implanturile dentare asistate laser sunt:

  • Actiunea minim-invaziva a laserului dentar – laserul stomatologic foloseste lumina cu diferite lungimi de unda pentru a actiona la nivelul osului si a mucoasei gingivale, fiind activ doar atat cat este necesar 
  • Limiteaza sangerarea – fiind o manopera chirurgicala, este deosebit de important ca medicul specialist in chirurgie sa aiba o buna vizibilitate asupra campului protetic in timpul manevrei 
  • Sterilizeaza tesuturile – laserul dentar are capacitatea de a fi bactericid, distrugand bacteriile de la nivel local si limitand posibilitatea de aparitie a infectiilor postoperatorii 
  • Faciliteaza regenerarea – lumina laser are proprietati stimulatoare, accentuand procesul de refacere a tesuturilor unde s-a intervenit 
  • Nu atinge tesuturile – laserul stomatologic foloseste o raza luminoasa ce poate actiona pe o lungime de cativa milimetri, astfel incat nu este necesar un contact direct cu tesutul. Pacientii nu mai trebuie sa isi faca griji cu privire la riscul infectarii incrucisate de la pacientii anteriori! 

Alege implanturile dentare asistate laser! 

Atunci cand un pacient doreste un tratament restaurator pe baza de implanturi dentare laser, este necesara efectuarea unui examen CT (computer tomograf) si a unei consultatii in cabinetul stomatologic din Bucuresti. Numai asa, #LifeDentist-ul specialist in chirurgie orala poate evalua statusul osos si poate stabili un plan de tratament corect si complet. 

Ulterior, dupa inserarea implantului, pacientul va reveni dupa 6 luni la cabientul stomatologic.

In timpul acesta, implantul se va osteointegra si va fi pregatit pentru a i se atasa bontul protetic, peste care va fi coroana dentara definitiva. 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Nou! Sistemul Fast&Fixed – dinti ficsi in doar 8 ore este un protocol de tratament ce se adreseaza pacientilor care au pierdut un numar foarte mare de dinti si doresc un zambet estetic rapid si sigur! 

Cu ajutorul Sistemului Fast&Fixed, pacientii beneficiaza de dinti ficsi in doar 8 ore, bucurandu-se de rezultate estetice uimitoare, intr-un timp record!

Programeaza-te ACUM si beneficiaza de voucher-ul de 100 de euro pentru implanturi dentare asistate laser in clinica stomatologica Life Dental Spa!



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies