Mirela Vaida, certată din cauza Vulpiței: „Nu vă e rușine?”

Mirela Vaida, certată din cauza Vulpiței: „Nu vă e rușine?”
Mirela Vaida, certată din cauza Vulpiței: „Nu vă e rușine?”

Mirela Vaida, certată din cauza Vulpiței. Ce s-a întâmplat în urmă cu puțin timp, după ce au apărut alte imagini cu Vulpița și Viorel.

De mai bine de șapte luni, foarte mulți români au afla

Citeste si: Incredibila transformare a Vulpiței. Cum arată Viorica de la Blăgești machiată, nu ai fi recunoscut-o niciodată! Avem imaginile exclusive

t despre povestea unei tinere din Vaslui, devenită cunoscută în întreaga țară drept Vulpița. Aventurile ei și ale soțului său Viorel au început să fie prezentate în emisiunea moderată de către Mirela Vaida, iar multe persoane au pus-o la zid pe prezentatoare pentru faptul că cei doi sunt atât de promovați.

În urmă cu trei săptămâni, un adevărat scandal a izbucnit în momentul în care Emily Burghelea și-a dat demisia și a dezvăluit că Vulpița este abuzată de către soțul său și că este victima lui de mai multe luni. În plus, Mirela Viada a fost acuzată că știe despre aceste bătăi dar că închide ochii de dragul audienței.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Clipe de coșmar pentru Mirela Vaida! Un excavator a făcut prăpăd în curtea vilei sale de la Snagov: ”Cică nu avea loc de manevre”

Oamenii continuă, și ei, să o critice pe Vaida și pe cei care întregesc ”spectacolul” început în ianuarie, anul acesta, când Vulpița și Viorel au ajuns în platou. S-a întâmplat chiar în urmă cu o zi, când Mirela s-a trezit cu un comentariu dur din partea unei femei, pe Instagram.

Mirela Vaida, certată din cauza Vulpiței: „Nu vă e rușine?”
Mirela Vaida, certată din cauza Vulpiței: „Nu vă e rușine?”

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

„Nu vă e rușine? Acum sunt la școala de șoferi, fac vocalize, la toamnă ce faceți? Îi faceți studenți la Universitate? Nu mai aveti limite?”, a fost mesajul internautei.

”Schimbă subiectele idioate de la emisiune”, a fost un altul, în rest, Mirela a primit o mulțime de complimente, precum ”Frumoasă”, ”Superbă”.

Citeste si: Mirela Vaida, în stare de șoc! Ce a pățit vedeta din cauza Vulpiței? S-a întâmplat imediat după emisiune: „Nu mai aveți limite?”

Mirela Vaida a trăit momente de groază la volanul mașinii sale! I-a explodat o roată și a intrat într-un stâlp

Mirela Vaida a trăit momente de groază, dar a trecut cu bine peste momentele de cumpănă. Vedeta a acordat, acum câțiva ani, un interviu pentru un site auto. “Prin ce situaţii limită aţi trecut cu maşinile pe care le-aţi deţinut?”, a întrebat-o reporterul. “Off, prin foarte multe ..din păcate, am avut și expriențe neplăcute de accidente, fără victime, dar cu un mare șoc psihic pentru mine, fiindcă m-am speriat foarte, foarte tare, atunci când am intrat într-o bordură din plin și atunci când mi-a explodat o roată, am mers pe jantă foarte mult timp, m-au oprit colegii din trafic să-mi

spună ca săreau scântei din jantă”, a spus Vaida pentru autoexpert.ro. Citește continuarea AICI.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Mirela Vaida a trăit momente de groază la volanul mașinii sale! I-a explodat o roată și a intrat într-un stâlp

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies