Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou împreună: „Nu se mai văzuseră de două luni”

Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou împreună:  „Nu se mai văzuseră de două luni”
Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou împreună: „Nu se mai văzuseră de două luni”

Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou împreună, după două luni. Cum au fost surprinși cei doi de către prietenii lor, detalii incredibile.

La mai bine de două luni de la despărțire, Lidia Buble și Răzvan Simion s-au revăzut. Cei doi continuă să colaboreze, așa că s-au reîntâlnit pe platourile de filmare ale noului videoclip pe care Lidia se pregătește să îl lanseze în curând.

Apropiații celor doi au fost martori la această revedere, care nu a fost deloc una ușoară pentru nimeni. În plus, toată lumea a putut simți emoțiile din cauza acestei reîntâlniri, iar Lidia a părut mai afectată de situație.

Însă, pentru că au decis să colaboreze, s-au comportat ca doi profesioniști și au lăsat neînțelegerile din trecut la o parte.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Lidia Buble și-a părăsit iubitul manechin pentru Răzvan Simion! Cu el s-a iubit cântăreața

„Din câte știm noi, nu se mai văzuseră de vreo două luni.

Ei sunt despărțiți cu mult timp înainte să anunțe Răzvan. Mesajul ăla a fost postat numai atunci când el a fost convins că nu mai este nimic de făcut, că povestea lor s-a terminat. Da, Răzvan a fost la filmări, ceea ce este normal, ținând cont că el este implicat în proiectele ei de mai bine de cinci ani. A fost un moment ciudat pentru toată lumea, vă dați seama.
Amândoi erau emoționați, însă s-au purtat ca două persoane civilizate. S-au salutat, au vorbit, am mai glumit toți”, au declarat surse apropiate artistei, pentru impact.ro.

Răzvan Simion a anunțat despărțirea de Lidia Buble

Răzvan a fost cel care a făcut un anunț pe Instagram la începutul lunii iunie, prin care i-a mulțumit Lidiei pentru relația frumoasă pe care au avut-o timp de cinci ani.

Textul a fost unul foarte emoționant și a fost șters de pe rețelele de socializare la scurt timp.

Citeste si: Lidia Buble, surprinsă în mașină cu un bărbat! Totul a fost filmat: „Doamne, mai poți...”

„Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare că la un moment dat am devenit insuficient. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea.

Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine, dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiecte muzicale. În rest, suntem doi foști iubiți, actuali buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”,acesta e mesajul postat de prezentatorul TV.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Fosta soție a lui Răzvan Simion, mesaj subliminal după despărțirea ex-ului de Lidia Buble

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies