5 Rețete de APĂ DETOXIFIANTĂ pentru pierderea în greutate și o piele strălucioare

Apa detox beneficii
5 Rețete de APĂ DETOXIFIANTĂ pentru pierderea în greutate și o piele strălucioare

Cunoscută și sub denumirea de apă infuzată, rețetele de apă detoxifiantă sunt umplute cu aromele diferitelor fructe sau ierburi.

Cunoscută și sub denumirea de apă infuzată, rețetele de apă detoxifiantă sunt umplute cu aromele diferitelor fructe sau ierburi. Infuzarea acestor nu va face decât să profitați de beneficiile fără să acumulați calorii suplimentare în dietă.

Apă detoxifianta vine în mai multe forme, indiferent dacă doriți să vă curățați pielea, să pierdeți în greutate sau doar să vă hidratați. Există atât de multe rețete diferite de detoxifiere cu apă, care sunt mult mai sănătoase decât alegerea în privința sucului indiferent de formă acestuia.

Care sunt beneficiile apei infuzate

Citeste si: CITEȘTE: Dieta cu ANANAS. Cum poți slăbi 5 kg în 5 zile

Apa infuzata

Citeste si: DESCOPERĂ: Detoxifierea cu semințele de in

Adăugarea anumitor ingrediente în apă nu numai că îi oferă un gust răcoritor și unic, dar funcționează și pentru curățarea și detoxifierea organismului.

Apă este esențială pentru un corp sănătos și un ten strălucitor. De cele mai multe ori auzim sfatul medicului și chiar mesajele de interes public transmise la televizor, de a bea minimum 2 l de apă pe zi. Uneori această cantitate poate fi greu de gestionat și pur și simplu abandonați procedura sau uitați că trebuie să va hidratați. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

De obicei apelăm la  rețete de detoxifiere cu apă pentru a ne ajută să pierdem în greutate.

Beneficiile pentru sănătate ale aceste ape infuzate

- digestie este mai bună
- reduce balonarea
- creșterea energiei organismului
- imbunătățirea stării de spirit

De asemenea mai poate ajuta, la eliminarea toxinelor din organism.

Rețete de apă infuzată

Citeste si: Beneficiile amestecului de miere si scortisoara, doza naturala de sanatate

Apa cu fructe beneficii

1. Apă infuzată cu lămâie și castraveți 

Ai nevoie de un castravete mediu și o lămâie (ambele tăiate în felii) și aproximativ zece frunze de mentă. Amestecă toate ingredientele într-o carafă uriașă cu apă. Lasă-l la infuzat peste noapte și bea-l toată ziua.

Lămâia din această băutură îți consolidează sistemul imunitar. Castravetele acționează că antiinflamator și ajută la controlul echilibrului de lichide, iar mentă susține digestia.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

2. Apă infuzată cu mango și ghimbir 

Taie un mango în cubulețe și adaugă câteva bucățele de ghimbir. Punteti ambele ingrediente într-o carafă cu apă. Mango conține combinația imbatabilă de vitamina A și beta-caroten care îți protejează pielea împotriva radiațiilor UV dăunătoare și promovează reproducerea celulelor.

3. Apă infuzată cu mentă și rodie

Într-o carafă cu apă adăugați semințele de la o rodie medie și câteva frunze de mentă.

Rodia este o sursă bogată de antioxidanți și vitamina C, fără să mai vorbim de proprietățile sale antiinflamatorii și conținutul de fibre.

Citeste si: CITEȘTE: Cum să îți faci ceai de cimbru pentru slăbit

Apa infuzata

4. Apă infuzată cu pepene galben și căpșune

Tăiați 10 căpșune în jumătăți, adăugați cuburile tăiate de jumătate de pepene galben, puneți și câteva frunze de mentă și amestecați-le într-o carafă plină cu apă. Această băutură nu doar detoxifică, dar hidratează și oferă o piele foarte frumoase.

5. Apă infuzată cu kiwi și mure

O băutură perfectă de vara este această combinație de kiwi și mure. Amestecați un kiwi tăiat felii cu mure și câteva frunze de mentă într-o carafă plină cu apă. Lăsați-le la rece, cel puțin o ora.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Retete bune in detoxifierea organismului. Sunt bune si pentru slabit!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies