Laurențiu Reghecampf declarații despre Anamaria Prodan: ”Așa e ea…”

laurentiu-reghecampf-declaratii-anamaria-prodan
laurentiu-reghecampf-declaratii-anamaria-prodan

Laurențiu Reghecampf a oferit câteva declarații despre Anamaria Prodan, în contextual scandalului dintre sexy-impresara și antrenorul Dan Alexa.

Laurențiu Reghecampf declarații despre Anamaria Prodan. Celebrul antrenor a decis să discute despre Anamaria Prodan, în contextual scandalului dintre soția sa și Dan Alexa, antrenor la echipa Astra, în perioada în care evenimentele controversate au avut loc.

Citeste si: Anamaria Prodan face dezvăluiri șocante! ”Am fost despărțită de Reghecampf de patru ori!”

laurentiu-reghecampf-declaratii-anamaria-prodan
laurentiu-reghecampf-declaratii-anamaria-prodan

Se pare că Reghe nu a fost deloc bucuros de gestul necugetat la care a recurs soția sa, așa că a decis să își spună părerea.

Soțul sexy impresarei a mărturisit că Anamaria Prodan are un comportament vulcanic, pe care uneori nu îl poate tempera nimeni, nici măcar el.

Laurențiu Reghecampf, declarații despre Anamaria Prodan

„Eu întotdeauna i-am spus ei să își controleze ieșirile, eu sunt retras, mai calm, eu sunt cel care o ține în anumite situații. De multe ori nu poți controla asta, așa este ea, o fire mai vulcanică,” a declarant Reghe, potrivit GSP.ro.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Mai mult decât atât, după evenimentul controversat, care a umplut paginile tabloidelor de scandal o bucată bună de timp, Anamaria Prodan a decis să își anunțe personal soțul de cele întâmplate. Sexy impresara, mama a trei copii, era conștientă de mustrările care îi vor fi applicate de soțul său, care încearcă din răsputeri să îi țină temperamental sub control.

laurentiu-reghecampf-declaratii-anamaria-prodan
laurentiu-reghecampf-declaratii-anamaria-prodan

Citeste si: Anamaria Prodan își deschide magazin de fițe, în colaborare cu o celebră creatoare de modă: „Mi-a cerut să merg pe mâna ei”

„Mie nu mi-a plăcut gestul pe care l-a făcut. Despre asta am discutat, nu am avut niciun fel de discuție, știam ce probleme erau la Astra în perioada respectivă. M-a sunat ea.

I-am zis că nu e ok să facă așa ceva, indiferent de ce se întâmplă, nu are cum să reacționeze în genul ăsta,” a continuat Laurențiu Reghecampf, pentru sursa citată anterior.

Citește și: Primele imagini de la nunta Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Cine au fost vedetele invitate la marele eveniment| VIDEO- kanald.ro

Citește și: "De data asta nu mai scapi"- Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...- stirilekanald.ro

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan la un pas de divorț?!

Totodată, Laurențiu Reghecapf a adresat și zvonurile potrivit cărora el și soția sa, cu care are împreună un copil și pe care o iubește de ani buni, s-ar afla în pragul divorțului și ar avea problem în cuplu, Anamaria Prodan având o idilă cu Dan Alexa. Evident, Reghe a negat absolut totul și a mărturisit că în căsnicia lor, nici el și nici Ana nu au călcat strâmb.

laurentiu-reghecampf-declaratii-anamaria-prodan
laurentiu-reghecampf-declaratii-anamaria-prodan

„Dacă exista o legătură amoroasă între ei, nu mai existam noi. Nu am avut niciun fel de problemă eu cu Ana, mai ales pe subiectul ăsta,” a conchis Laurențiu Reghecampf, în cadrul declarațiilor despre Anamaria Prodan.

Citeste si: Anamaria Prodan, poză complet goală la saună! Ce comentariu i-a lăsat Cătălin Botezatu: ”Bravo, regino!”



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cristina Ciobănașu, ipostaze indecente pe internet! Vlad Gherman a publicat imaginile controversate

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Povestea dureroasă a regretatului actor Sebastian Papaiani! A fost martor la moartea fraților săi și trădat de propriul fiu

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies