Ioana Chișiu s-a logodit, la numai câteva luni de la divorț

Ioana Chișiu s-a logodit, la numai câteva luni de la divorț
Ioana Chișiu s-a logodit, la numai câteva luni de la divorț

Ioana Chișiu s-a logodit, la numai câteva luni de la divorț. Cunoscuta bloggeriță a primit inelul de logodnă din partea iubitului ei.

Bucurie de nedescris pentru una dintre cele mai cunoscute bloggerițe de la noi. Ioana Chișiu a fost cerută de soție. Vedeta a primit inelul de logodnă, după câteva luni de la divorț. Anunțul l-a dat chiar ea, fără a oferi, însă, prea multe detalii.

De câteva luni, Ioana Chișiu trăiește o nouă poveste de dragoste și a povestit despre bucuria și emoțiile pe care le trăiește în prezent.

„Se spunea că am fost cerută, că am primit inelul. Da, partea asta este adevărată. Chiar am primit un inel și reprezintă dragostea eternă. E un inel foarte frumos. Încep să mă emoționez”, a spus Ioana Chișiu, conform VIVA!

Ioana Chișiu s-a logodit, la numai câteva luni de la divorț
Ioana Chișiu s-a logodit, la numai câteva luni de la divorț

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Divorț bombă în showbiz! Și-au spus adio, după 10 ani de căsnicie

În plus, Ioana a precizat că și-ar dori ca viața sa privată să fie ascunsă de ochii publicului, însă nu prea reușește să îi țină pe toți curioșii departe.

„Am încetat să mai vorbesc despre viața mea personală. E foarte greu să păstrezi așa o intimitate. O să vorbesc mai mult despre acest subiect atunci când va fi momentul, promit”, a mai spus bloggerița.

Citeste si: Un nou divorț zguduie showbizul autohton! Motivele pentru care Nick Chișiu și Ioana Chișiu nu mai formează un cuplu: „Un bărbat mai tânăr...”

Noul iubit ar fi un tânăr fotograf, extrem de cunoscut

Ioana Chișiu nu a dezvăluit identitatea viitorului ei soț și nici motivele care au dus la divorțul de Nick Chișiu, cu care are doi copii.

Potrivit cancan.ro, noul iubit ar fi un tânăr fotograf, pe care l-a cunoscut la o ședință foto.

Ioana și Nick au făcut nunta în 2010



Nick Chișiu și cunoscuta vloggeriță se știu de când erau adolescenți și au devenit soț și soție în urmă cu mai bine de nouă ani. Pe 19 septembrie 2019, Ioana Chișiu a scris în limba engleză un mesaj emoționant pentru soțul ei, în care nu a evitat să vorbească și despre situațiile mai puțin plăcute din mariaj.

„Nicio relație nu este vreodată perfectă, dar noi am trecut prin iad și înapoi. Ne-am luptat, ne-am descurcat, am plâns și am râs. Și, la finalul zilei, noi am realizat că nu este nimic mai important decât iubirea celor pe care îi avel alături! 9 ani de căsătorie, doi copii și atât de multe amintiri. Îți mulțumesc pentru acești ani magici @nickchisiu ❤️”, era declarația de dragoste postată de vloggeriță în urmă cu mai bine de un an.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Un nou divorț zguduie showbizul autohton! Motivele pentru care Nick Chișiu și Ioana Chișiu nu mai formează un cuplu: „Un bărbat mai tânăr...”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Folclorul românesc, zdruncinat de hora acuzațiilor. Atacul furibund: "A început să mă blesteme, să mă înjure, să mă jignească". Ce au de împărțit Elena Merișoreanu și Claudia Ghițulescu

Când s-a produs ruptura dintre Adriana Bahmuțeanu și mama ei și unde și-a cerut prima dată iertare față de tatăl său. “Până nu vindeci asta, nu ai cum ca tu să ai o relație de cuplu fericită”

Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies