Doliu la Puterea Dragostei! Philip varsă lacrimi amare: „Îngerul meu păzitor...”

doliu-la-puterea-dragostei-philip
doliu-la-puterea-dragostei-philip

Doliu la Puterea Dragostei! Philip Albu, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți varsă lacrimi amare după ce un apropiat de-al său a murit.

Doliu la Puterea Dragostei. Philip Albu, unul dintre cei mai apreciați concurenți a făcut un anunț extrem de trist, în urmă cu foarte puțin timp.

Doliu la Puterea Dragostei! Philip este îndurerat de decesul unui apropiat

Tânărul a publicat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant, prin care anunța decesul unei persoane apropiate, fiind vorba despre un bărbat în floarea vârstei.

doliu-la-puterea-dragostei-philip
doliu-la-puterea-dragostei-philip

Citeste si: Moment emoționant la Puterea Dragostei! Mama lui Gabriel, sfaturi pentru toți concurenții: „Fiți ca frații și surorile!”

Philip nu se poate bucura de cele mai recente evenimente, pentru că este acum îndurerat de decesul prietenului său, pe care acum îl consideră îngerul său păzitor. „ Te iubesc mult de tot îngerul meu păzitor și știu și simt că ești lângă mine mai ales în momentele grele,” a transmis Philip, pe contul său de Instagram.

Doamne, ce mamă frumoasă are Philip de la Puterea Dragostei! Parcă ar fi sora lui!

Ei bină, odată cu scandalul dintre Ligi și Philip, a ieșit la iveală o întrebare pe care foarte mulți fani Puterea Dragostei o aveau: cu ce se ocupă și cum arată părinții lui Philip? Având în vedere că tânărul are doar douăzeci de ani, și părinții săi sunt destul de tineri și arată foarte bine.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

doliu-la-puterea-dragostei-philip
doliu-la-puterea-dragostei-philip

Sunt o familie frumoasa, unită, iar părinții își răsfață puiul cu orice ocazie- cu doar câteva luni în urmă, Philip a primit un dar de zeci de mii de euro, un automobil de lux, cu care s-a pozat în nenumărate rânduri, fotografiile ajungând, bineînțeles, pe rețelele sociale.

Citeste si: Berna de la Puterea dragostei, însărcinată! Primele declarații ale concurentei

Mândru de familia pe care o are, Philip are toate motivele să se laude cu cei care i-au dat viață. Tatăl tânărului este fost luptător de Kempo, modelul și antrenorul fiului său, amândoi practicând același sport ca tradiție de familie.

doliu-la-puterea-dragostei-philip
doliu-la-puterea-dragostei-philip

Mama lui Philip, totuși, este un mare motiv de mândrie pentru concurentul de la Puterea Dragostei, mai ales că femeia arată demențial și poate să se dea drept sora lui Philip, pentru

că nici cei mai înfocați fani s-ar prinde de diferența de vârstă, având în vedere că este o blondă superbă.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Berna și Philip s-au logodit! Veste de senzație la Puterea dragostei

Veste de senzație la Puterea dragostei. După numai câteva luni de relație, Berna și Philip de la Puterea dragostei sunt pregătiți pentru un nou pas al cuplului lor.

doliu-la-puterea-dragostei-philip
doliu-la-puterea-dragostei-philip

Concurentul este îndrăgostit până peste cap de frumoasa blondină, iar zilele trecute și-a luat inima în dinți și i-a pus marea întrebare iubitei sale.

Berna se vede îmbătrânind alături de Philip, așa că a acceptat inelul de logodnă de la el, iar întregul moment a fost filmat în casa Puterea dragostei.

Citeste si: ”De azi ești doamna Albu!”- concurenții Philip și Berna fac declarații despre logodnă

De altfel, Philip a anunțat de Paște că anul viitor își dorește să facă nunta cu iubita sa, iar acum se pare că s-a ținut de cuvânt.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Alexandra Dinu arată superb pentru varsta ei! Pare că are 25 de ani, nicidecum aproape 40!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies