Andreea Mantea, declarații despre ce va face după Puterea dragostei: „Atât vă pot spune”

Andreea Mantea, declarații despre ce va face după Puterea dragostei
Andreea Mantea, declarații despre ce va face după Puterea dragostei

Andreea Mantea, declarații despre ce va face după Puterea dragostei. Este o surpriză pentru toată lumea, ce a decis îndrăgita prezentatoare TV.

După doi ani de Puterea dragostei, Andreea Mantea a decis să revină în România și să înceapă o nouă viață. Îndrăgita prezentatoare TV a fost invitată astăzi la Teo Show, unde a vorbit despre planurile sale, dar și despre finala Puterea dragostei.

„Noi am filmat în avans, până pentru data de 26 iulie, mai avem nevoie doar de votul publicului, care contează 50% din votul total. Câștigătorii vor pleca acasă cu marele premiu în valoare de 10000 de Euro, dar și cu trofeul care este greu și la propriu, dar și la figurat”, a dezvăluit Andreea Mantea.

Citeste si: Cel de-al treilea sezon „Puterea dragostei” incepe pe 27 iulie, la Kanal D!

Aceasta a mai spus în premieră și faptul că ultimele minute din finala Puterea dragostei vor fi filmate în România și că vor fi live, cu cei șase concurenți care s-au calificat în marea finală.

Andreea Mantea, declarații despre ce va face după Puterea dragostei
Andreea Mantea, declarații despre ce va face după Puterea dragostei

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

De ce a ales Andreea Mantea să plece de la Puterea dragostei

De asemenea, Andreea Mantea a dezvăluit și de ce a ales să plece de la cârma emisiunii, care în sezonul al treilea va fi prezentată de către Cristina Mihaela Dorobanțu.

Citeste si: Marea Finala "Puterea Dragostei" va fi difuzata pe 26 iulie, la Kanal D. Afla cine va prezenta noul sezon al reality-show-ului matrimonial!

 

Deși nu a fost o decizie ușoară, Andreea Mantea și-a dat seama încă de acum câteva luni că vrea să revină în România, pentru ca fiul său David să aibă o copilărie fericită alături de bunici și de prietenii săi.

În plus, Andreea Mantea a dezvăluit și ce va face acum, după ce nu va mai prezenta Puterea dragostei. Ei bine, aceasta va fi implicată într-un nou proiect și va avea chiar și un coleg.

„Stați liniștiți că nu plec nicăieri, v-am pregătit o mare surpriză, nu scăpați de mine. Surpriză! Este o surpriză, pregătesc o surpriză foarte frumoasă. Aș putea să vă dau un indiciu, atât vă pot spune. O să am un partener”, a spus Andreea Mantea despre noul proiect în care va fi implicată la Kanal D.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Marea Finala "Puterea Dragostei" va fi difuzata pe 26 iulie, la Kanal D. Afla cine va prezenta noul sezon al reality-show-ului matrimonial!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies