Andreea Esca, primele declarații despre coronavirus: „Eram foarte panicată”

Andreea Esca, primele declarații despre coronavirus: „Eram foarte panicată”
Andreea Esca, primele declarații despre coronavirus: „Eram foarte panicată”

Andreea Esca, primele declarații despre coronavirus. Ce spune prezentatoarea TV, după ce a dispărut mai multe zile din mediul online, cum se simte acum.

Andreea Esca a vorbit despre starea sa de sănătate, după ce în ultimele săptămâni s-a spus că are coronavirus. Îndrăgita prezentatoare TV a dezvăluit cum se simte, într-un interviu așteptat de o țară întreagă.

„Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om”, spune Andreea Esca.

„Nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii într-un moment când eram foarte panicată”, a dezvăluit prezentatoarea TV, pe care telespectatorii nu au mai văzut-o la pupitrul știrilor de câteva zile bune.

Citeste si: Cum arată Andreea Esca nemachiata, la 47 de ani! Secretul tenului său luminos

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

De ce nu a făcut o declarație publică până acum

Andreea Esca, primele declarații despre coronavirus: „Eram foarte panicată”
Andreea Esca, primele declarații despre coronavirus: „Eram foarte panicată”

Andreea Esca lămurește care este starea ei de sănătate, dar și de ce a ales să nu facă o declarație publică până acum, deși tabloidele au făcut numeroase speculații cu privire la modul în care se simte ea, dar și soțul său, Alexandre Eram:

„Fiecare om cred că are limitele lui și vreau să le mulțumesc acelora care m-au privit ca pe un om.

(...) Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine, sunt un om extrem de extrovertit. Doar că nu mă simțeam în stare să fac acest lucru și nu mi se părea normal ca eu să dau declarații, într-un moment în care eu eram foarte panicată”.

Despre primul interviu al Andreei Esca după o perioadă grea din viața ei, Cosmin Stan spune că va lămuri toate întrebările care au planat în jurul acesteia în tot acest timp.

„Un interviu în care vom descoperi, cu surprindere, că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe. O veți vedea pe Andreea Esca așa cum n-ați mai văzut-o și veți descoperi omul de dincolo de ecran dispus ca de această dată să fie știrea, nu să prezinte știrea, și să ofere tuturor răspunsuri.”

Citeste si: Prezentatoarea TV s-a umplut de răni, încercând să se ferească de coronavirus. Vezi ce a pățit faimoasa brunetă



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Fiica Andreei Esca e insarcinata? Imaginile care o dau de gol pe Alexia Eram

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies