Ella de la Puterea dragostei, operație de ultimă oră: „Cum arăt?”

Ella de la Puterea dragostei, operație de ultimă oră: „Cum arăt?”
Ella de la Puterea dragostei, operație de ultimă oră: „Cum arăt?”

Ella de la Puterea dragostei, operație de ultimă oră. La ce intervenție a apelat concurenta din concursul matrimonial și cum se simte acum.

Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii Puterea dragostei. Ella și-a făcut o nouă intervenție, iar fanii emisiunii au fost extrem de mirați. Zilele trecute, Ella a anunțat că merge la medicul estetician pentru o nouă intervenție și că va fi o surpriză pentru toată lumea.

Timp de câteva zile, Ella a păstrat secretul cu privire la ce operație estetică și-a făcut, dar în urmă cu puțin timp a dezvăluit că și-a scos acidul hialuronic din buze, după în urmă cu câteva luni și le mărise.

Această schimbare nu a fost pe placul multor fani de-ai emisiunii, care au certat-o pentru că și-a pus prea mult acid hialuronic. Așa că îndrăgita fostă concurentă a decis să se întoarcă la medic, pentru a renunța la acidul hialuronic și le-a cerut părea susținătorilor.

Ella de la Puterea dragostei, operație de ultimă oră: „Cum arăt?”
Ella de la Puterea dragostei, operație de ultimă oră: „Cum arăt?”

Schimbarea este vizibilă, iar Ella este foarte încântată de rezultat. În plus aceasta a făcut și un vlog, unde a arătat pas cu pas ce procedură i s-a făcut.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, surpriză de proporții pentru Bianca, la împlinirea unui an de relație: „Un an cât zece...”

 

 

Ella de la Puterea Dragostei are un nou iubit?? "De două săptămâni"

Ella de la Puterea Dragostei are un nou iubit? Primele declaraţii ale superbei brunete.

Citeste si: Bogdan Mocanu și Andra Volos de la „Puterea Dragostei” se mută în Italia. Anunțul a fost făcut

Bomba a explodat în urmă cu câteva zile, la Puterea Dragostei. Mai mulţi concurenţi din casă afirmă că superba brunetă ar avea o relaţie cu Iancu.

Între cei doi a fost mereu o chimie vizibilă ce a atras o sumedenie de speculaţii.

Ella de la Puterea dragostei are o nouă relație cu Iancu Sterp? În urmă cu ceva vreme, Ella de la Puterea dragostei a vorbit în cadrul emisiunii despre despărțirea lui Iancu Sterp de frumoasa Denisa. Împreună cu Bianca, cele două au discutat despre experiențele brunetei din trecut cu Iancu și Jador, iar atunci, în mod surprinzător pentru mulți, bruneta a mărturisit că are anumite regrete în ceea ce-l privește pe fostul finalist de la Survivor România.

Citește continuarea AICI.

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Livian de la Puterea dragostei, surpriză de proporții pentru Bianca, la împlinirea unui an de relație: „Un an cât zece...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies