Kanal D, lider de audienta in Prime Time, cu serialul “Ma numesc Zuleyha”

Kanal D, lider de audienta in Prime Time, cu serialul “Ma numesc Zuleyha”
Kanal D, lider de audienta in Prime Time, cu serialul “Ma numesc Zuleyha”

Peste doua milioane de fani au urmarit penultimul episod al acestui sezon.

Luni, Kanal D a fost lider de audienta, in Prime Time, atat la nivelul publicului din intreaga tara, cat si la orase, cu serialul “Ma numesc Zuleyha”. Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D s-a clasat pe primul loc in topul televiziunilor, penultimul episod al serialului, difuzat aseara, a fost urmarit in medie, in fiecare minut, de peste 1.7 milioane (1.704.000) de fani din intreaga tara.

In intervalul orar 20:00 – 22:30, Kanal D a devansat statiile concurente, inregistrand o cota de piata de peste 20%, atat la nivel National, cat si pe targetul All Urban.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Luni, in intervalul orar mentionat mai sus, Kanal D a inregistrat 9,7% rating si 24,3% cota de piata, pe targetul National, si 8,6% rating si 21,9% cota de piata, pe targetul All Urban.

Minutul de maxima audienta, atins la 22:00, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste 2.1

milioane (2.120.000) de telespectatori din intreaga tara. In ceea ce priveste targetul Comercial, statia s-a clasat pe locul secund in topul televiziunilor, cu 5,6% ating si 19,1% cota de piata, la mare diferenta fata de urmatorul post clasat.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20.00, ultimul episod al acestui sezon al serialului “Ma numesc Zuleyha”. De miercuri pana vineri, de la ora 20:00, telespectatorii vor putea urmari serialul “Dragoste si secrete”, urmand ca de saptamana viitoare, productia sa fie difuzata de luni pana vineri.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies