Bianca Comănici nemachiată! Doamne, nici nu o recunoști!

bianca-comanici-nemachiata
bianca-comanici-nemachiata

Bianca Comănici nemachiată! „Frumoasa” brunetă de la Puterea Dragostei a postat o fotografie în care nu poartă machiaj, iar fanii au fost uimiți.

Bianca Comănici nemachiată! Bruneta de la Puterea Dragostei a ajuns la inima fanilor prin felul său de a fi, dar și prin faptul că este o femeie frumoasă, care știe să fie plăcută. Totuși, acum câteva zile, Bianca Comănici a postat o fotografie pe internet, iar fanii au rămas uimiți!

Citeste si: Fratele Biancăi Comănici, concurent în sezonul al treilea al emisiunii Puterea dragostei: „O să aveți ce vedea”

bianca-comanici-nemachiata
bianca-comanici-nemachiata

Nu doar că fosta iubită a lui Livian s-a afișat fără pic de machiaj pe față, dar aceasta avea fața destul de umflată, mulții dintre fanii acesteia crezând că a fost bătută, judecând după felul în care arătau buzele tinerei.

Bianca Comănici nemachiată! E o diferență foarte mare...

Mereu aranjată, machiată, îmbrăcată elegant și coafată ca în marile reviste de modă, Bianca Comănici de la Puterea Dragostei pare o cu totul altă persoană atunci când nu are strop de machiaj pe ten.

Cei cinci sute de mii de fani pe care aceasta i-a adunat pe conturile sale de socializare și, mai precis, pe Instagram, au fost de-a dreptul șocați să o vadă pe aceasta cu buzele umflate și chiar învinețite, zvonindu-se în mediul online că ar fi fost agresată.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

bianca-comanici-nemachiata
bianca-comanici-nemachiata

Din fericire pentru brunetă, dar și pentru fanii ei și ai emisiunii, Bianca Comănici apelează uneori la chirurg, pentru a-și îmbunătăți anumite defecte și evidenția calitățile, iar tânăra care trăiește o relație cu năbădăi alături de fiul lui Nelson Mondialul abia își injectase acid hialuronic, potrivit fanatik.ro.

Citeste si: Bianca și Ramona de la Puterea Dragostei, din nou în conflict! Blondina, atacuri directe: ”Ți-e frică? E fostul tău iubit lângă mine!”

bianca-comanici-nemachiata
bianca-comanici-nemachiata

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Bianca Comănici are un semn incredibil pe piept! Uite cum arată!

Ei bine, de curând, câştigătoarea primului sezon al producţiei de succes Puterea Dragostei le-a arătat fanilor o aluniţă specială pe care o are pe piept. Tânăra a făcut un vlog, cu lucruri neştiute despre ea, în care le-a dezvăluit susţinătorilor ei semnul cu formă deosebită de care este extrem de mândră şi care îi aduce noroc.

bianca-comanici-nemachiata
bianca-comanici-nemachiata

Aluniţa are formă de inimă, protagonista noastră povestind că e dovada că i-a fost predestinat să ajungă la Puterea Dragostei şi să şi câştige concursul. În acelaşi vlog, Bianca le-a arătat admiratorilor ei şi alte aluniţe şi totodată le-a împărtăşit câteva secrete ştiute doar de apropiaţii ei.( Citeste mai mult: Bianca Comănici are un semn incredibil pe piept! Uite cum arată!)

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, mărturisire cu lacrimi în ochi! "Nu am o casă..." Ce spune despre părinţii ei?



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Prințesa Beatrice, mireasă în rochia bunicii sale, Regina Elisabeta: „A reușit să distrugă ireparabil orice urmă de stil”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies