Dezvăluiri despre relația lui Livian cu Bianca de la Puterea Dragostei! Bruneta a oferit detalii șocante

relatia-lui-livian-cu-bianca
relatia-lui-livian-cu-bianca

Dezvăluiri despre relația lui Livian cu Bianca de la Puterea Dragostei! Bruneta a făcut dezvăluiri șocante despre situația dintre ea și Livian, cei doi formând un cuplu extrem de controversat.

Dezvăluiri despre relația lui Livian cu Bianca de la Puterea Dragostei! Finala emisiunii „Puterea Dragostei” se apropie cu pași repezi, iar Bianca și Livian au ajuns în cursa pentru marele premiu, chiar dacă au avut o relație destul de controversată.

Aspru criticați de internauți, fanii concursului, dar și de familia băiatului, cuplul nu a avut parte de susținere din cauza trecutului cel puțin agitat al Biancăi și, cu toate astea, au reușit să aibă o iubire frumoasă și să își ofere unul altuia clipe de neuitat.

Citeste si: Lovitură dură pentru Bianca de la Puterea Dragostei! Livian este îndrăgostit de Ella?!

relatia-lui-livian-cu-bianca
relatia-lui-livian-cu-bianca

Dezvăluiri despre relația lui Livian cu Bianca de la Puterea Dragostei! „Eu sunt în bucurești, el la Cluj...”

Livian este, fără doar și poate, unul dintre cei mai urmăriți bărbați din România pe rețelele de socializare, iar Bianca de la Puterea Dragostei a adunat în mediul online un număr copleșitor de fani.

Deși situația dintre cei doi poate părea (din exterior) una fericită, cu momente de cumpănă experimentate de marea majoritate a cuplurilor, Bianca a realizat anumite declarații șocante, în privința relației sale cu fiul celebrului Nelson Mondialu’.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

relatia-lui-livian-cu-bianca
relatia-lui-livian-cu-bianca

Se pare că Bianca și Livian se află în orașe diferite și, mai mult decât atât, tânărul nu îi oferă iubitei sale detalii despre revederea lor.

Bianca nu știe când Livian va veni să o viziteze și, mai mult decât atât, el ar cam vrea să o surprindă într-un mod deloc plăcut. Bruneta a mărturisit că bărbatul ar cam vrea să o prindă pe picior greșit, chiar dacă nu i s-au dat motive de bănuială.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, primele declarații despre relația cu Rafaelo. Au vrut sau nu să formeze un cuplu?

„Eu sunt în București, el la Cluj. Mr. Livian are treabă în Cluj. Eu am avut destul de multe treburi în ultimul timp. Nu trebuie să ne luăm după story-uri, el îmi spune mereu că e lângă mine. Vorbesc cu Livian în aceste zile, am vorbit în fiecare zi, vorbim și la telefon. L-am întrebat când vine la București, dar nu mi se dă niciun răspuns.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

relatia-lui-livian-cu-bianca
relatia-lui-livian-cu-bianca

Nu vrea să-mi spună când vine, oricum o să vină pentru că pe 26 iulie trebuie să filmăm finala. Vrea să mă ia prin surprindere, ce vrea să facă nu știu. El are impresia că mă prinde cu vreunu pe aici, cred eu. Din păcate pentru el, eu sunt prea liniștită, cumințică și îmi văd de treaba mea. Mă ocup de pagina mea care-mi ocupă foarte mult timp, de Youtube.

Am început un proiect cu Mary, nu o să vă spun ce,” a mărturisit Bianca, potrivit wowbiz.ro, referitor la d ezvăluiri despre relația lui Livian cu Bianca de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, mărturisire cu lacrimi în ochi! "Nu am o casă..." Ce spune despre părinţii ei?



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ramona de la Puterea Dragostei, declaraţii halucinante! "Mă mut cu Livian"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies