Rosanna Davison este însărcinată! Fosta Miss World va aduce pe lume gemeni

miss-world-rosanna-davison-este-insarcinata
miss-world-rosanna-davison-este-insarcinata

Rosanna Davison este însărcinată! După numeroase tratamente pentru fertilitate, fosta Miss World va aduce pe lume gemeni!

Rosanna Davison este însărcinată! Fiica lui Chris De Burgh, fosta Miss World, s-a chinuit de-a lungul timpului să rămână însărcinată, motiv pentru care a apelat în numeroase rânduri la tratamente pentru fertilitate. Anul trecut, din această cauza, fosta Miss World a apelat la o mamă surogat, astfel venind pe lume primul său copil- o fetiță.

Citeste si: Irina Deaconescu este însărcinată! Vloggerița și fotbalistul Cristi Manea vor deveni părinți!

miss-world-rosanna-davison-este-insarcinata
miss-world-rosanna-davison-este-insarcinata

În vârstă de 36 de ani, Rosanna Davison, fosta Miss World va fi mămică de băieți, urmând să aducă pe lume gemeni! Medicii i-au spus că, cel mai probabil, „nu va putea rămâne însărcinată”, așa că vestea este un motiv de fericire pentru toată familia. Viitoarea mămică a anunțat că, cel mai probabil, relaxarea din perioada izolării a ajutat-o foarte mult să rămână însărcinată natural.

Rosanna Davison este însărcinată! După o perioadă lungă în care a apelat la tratamente pentru fertilitate, minunea s-a produs natural!

Rosanna Davison, fosta Miss World în vârstă de 36 de ani, a fost mereu deschisă cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare, în ceea ce privește problemele pe care le-a avut din cauza infertilității. În Noiembrie anul trecut, Rosanna a adus pe lume primul său copil- o fetiță, cu ajutorul unei mame surogat.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

miss-world-rosanna-davison-este-insarcinata
miss-world-rosanna-davison-este-insarcinata

Citeste si: Ruby a dat vestea cea mare! "Eu astăzi sunt însărcinată cu...."

Fosta Miss world a dat marea veste pe contul său de Instagram, ecplicând că ea și soțul său, Wes Quirke, sunt „mai mult decât bucuroși” să anunțe că vor deveni părinți pe cale naturală.

„Suntem absolut extaziați să ne completăm familia și pentru că fiica noastră, Sophia, va avea doi frați atât de apropiați ca vârstă,” a adăugat Rosanna Davison.

miss-world-rosanna-davison-este-insarcinata
miss-world-rosanna-davison-este-insarcinata

„Am aflat că sunt însărcinată după prima lună de izolare, perioadă în care am fost mai relaxată ca în ultimii ani și în care m-am putut bucura de ritmul încet pe care ți-l oferă viața alături de familie, acasă, ignorând anxietatea și tristețea din mediul înconjurător.

Poate că această perioadă de respiro de la stresul pe care ți-l aduce agitația vieții de zi cu zi a făcut diferența.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Avem vești! Wes și cu mine suntem foarte fericiți să anunțăm că în noiembrie vom deveni părinți de gemeni! După cum am povestit deschis pe parcursul acestui an, am trecut prin paisprezece sarcini pierdute în ultimii ani, iar drumul nostru către a avea primul copil cu ajutorul unei mame surogat a fost extrem de complicat.

miss-world-rosanna-davison-este-insarcinata
miss-world-rosanna-davison-este-insarcinata

Mi s-a spus că nu voi putea să rămân niciodată însărcinată, din cauza unui sistem imun disfuncțional, cel mai probabil, pe care toate tratamentele încercate nu l-au putut ajuta.

Este un vis împlinit pentru noi să avem copii pe cale naturale și, mai mult decât atât, să fie și gemeni!” a mărturisit Rosanna Davison, Miss World.

Citeste si: Ashley James e gravidă! Vedeta și iubitul său, Tom Andrews, vor deveni părinți pentru prima data!



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Raed Arafat, despre întoarcerea la starea de urgență! Data probabilă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies