Bianca de la Puterea dragostei, surpriză uriașă pentru Livian: „Abia aștept să îl pupăcesc”

Bianca de la Puterea dragostei, surpriză uriașă pentru Livian
Bianca de la Puterea dragostei, surpriză uriașă pentru Livian

Bianca de la Puterea dragostei, surpriză uriașă pentru Livian. Ce a pregătit concurenta pentru momentul în care îl va revedea pe fostul său iubit.

Bianca de la Puterea dragostei așteaptă cu nerăbdare să îl revadă pe Livian. Încă de când a revenit în România, Bianca a decis să facă tot posibilul pentru a se împăca cu Livian, așa că a făcut primii pași pentru ca visul său să devină realitate.

Deși mulți se întrebau de ce Bianca nu a mers la Livian la părinții acestuia, concurenta a explicat de ce nu a fost posibil acest lucru.

După un an și jumătate în care s-a aflat în Turcia, Bianca vrea să aibă propria sa locuință, așa că a făcut demersurile necesare pentru a se muta singură, iar când va veni momentul, să vină și Livian să locuiască la ea.

Citeste si: Baxter se întoarce în casa Puterea dragostei: „Să mă votați”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Concurenta a închiriat un apartament spațios, iar zilele trecute a mers să cumpere toate cele necesare pentru ca noua locuință să fie perfectă pentru momentul în care Livian va veni în vizită.

Citeste si: Ella și.....SURPRIZĂ! Apropiere pătimașă în toiul nopții. De la Puterea Dragostei au ajuns în aceeași cameră

Pe 26 iulie va avea loc finala Puterea dragostei

Duminică va avea loc marea finală a emisiunii Puterea dragostei, iar Bianca își dorește ca Livian să vină la ea și să îi demonstreze că este o femeie responsabilă și care se poate descurca singură în Capitală.

Mai este foarte puțin până când îl va revedea pe Livian, iar Bianca abia așteaptă să îl țină în brațe. Concurenta s-a filmat cu un cadou de la Livian și a dezvăluit ce îi va face când îl va revedea:

Bianca de la Puterea dragostei, surpriză uriașă pentru Livian
Bianca de la Puterea dragostei, surpriză uriașă pentru Livian

„Mulțumesc din suflet! Draguțelul meu! Așa abia aștept să îi fac, să îi strâng urechiușele alea, să îl pup pe ochișori, pe năsuc și pe guriță! Abia aștept să îl pupăcesc!”



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Deea și Ricardo s-au mutat împreună! Cei doi îndrăgostiți sunt mai fericiți ca niciodată!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies