Bogdan Mocanu, prins cu Ella în oraș: „Nu poți face din țăran...”

Bogdan Mocanu, prins cu Ella în oraș: „Nu poți face din țăran...”
Bogdan Mocanu, prins cu Ella în oraș: „Nu poți face din țăran...”

Bogdan Mocanu, prins cu Ella în oraș. Cum a reacționat Andra Volos cand a văzut imaginile incriminatoare și cum se apără fostul concurent.

Bogdan Mocanu este în stare de șoc, după ce aseară a fost văzut cu Ella în Centrul Vechi. După apariția imaginilor în mediul online, fostul concurent de la Puterea dragostei a explicat ce s-a întâmplat, de fapt.

Prin intermediul unui Live, Bogdan Mocanu a dezvăluit cum de a ajuns să se vadă cu Ella și cum s-a terminat totul.

„Andra Volos a fost cea mai afectată de situație și a decis să îl blocheze din nou pe Instagram pe Bogdan, după ce abia se împăcaseră„Aseară, vă zic scurt pe doi ca să înțelegeți despre ce

e vorba. Dacă eu nu vorbesc, vorbesc alții în locul meu. Când ești bun, ești luat de prost.

De când m-am întors din Italia de la Andra, noi ne-am împăcat. Am avut niște certuri, niște discuții, ea zicea să ea are dreptate, eu ziceam că eu am dreptate. Iar aseară am ieșit cu Mathias, prietenul meu bun, a venit în București cu familia lui și a zis să mergem în Centrul Vechi.

Exact când să plecăm, a venit Ella în spate. Bună, bună. Ne-am salutat. I-am zis că ea rămâne cu prietenii ei, eu cu prietenii mei.

Bogdan Mocanu, prins cu Ella în oraș: „Nu poți face din țăran...”
Bogdan Mocanu, prins cu Ella în oraș: „Nu poți face din țăran...”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Cineva ne-a făcut poze din spate. Vai, domnule, ce era să fie. Când am ajuns acasă, Ella finuță mi-a zis să îi spun Andrei.

Eu am stat un minut, două acolo. Am ajuns acasă și să văd poze cu mine și cu Ella etichetați, Andra mă blochează din nou. Frate, ce e asta? Mă abțin mult, live-ul ăsta este doar ca să înțelegeți că m-am văzut cu Mathias și că am salutat-o și pe Ella.

Citeste si: Jador urmează să devină tată: „Ai lăsat-o gravidă? Vino să o iei de aici”

Doamne, nici nu îmi să cred că spun asta. Dar dacă m-aș întâlni cu Ella pe ascuns, m-aș duce în Centrul Vechi unde faci cinci metri și faci o poză, pe bune? În Centrul Vechi? Mie îmi sună a un pic de pretext. Mă bucur pentru ce s-a întâmplat, pentru că am apucat să văd cum reacționează oamenii când au ei împresia că își confirmă niște chestii. Sunt profund dezamăgit.

Citeste si: Nelson Mondialu suferă de o boală cronică. Mesajul transmis chiar înainte de finala de la Puterea Dragostei

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Să mă sune mama și să îmi spună: așa se vorbește? Să îmi fie mie rușine de mama? Zici că sunt blestemat. Nu vreau să spun mai multe, pentru că sunteți capabili să înțelegeți”, a transmis Bogdan Mocanu pe contul său de socializare, iar Andra Volos a luat imediat atitudine pe contul său de Instagram:

„Lumea asta e plină de țărani și degeaba încerci să faci din cineva ceva.

Nu poți să faci din c***ă femeie de casă și din țăran, continuați voi”, a spus Andra Volos dezamăgită.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ramona de la Puterea dragostei a mers la Livian la Cluj: „Eu am plecat”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies