Cum scapi de transpirația excesivă de la subraț? Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, îți dă soluția: Hiperhidroza

Cum scapi de transpirația excesivă de la subraț? Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, îți dă soluția: Hiperhidroza
Cum scapi de transpirația excesivă de la subraț? Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, îți dă soluția: Hiperhidroza

Transpiraţia excesivă! Specialiştii îţi explică cum poţi să elimini acest disconfort din viaţa ta!

Cum scapi de transpirația excesivă de la subraț? Hiperhidroza pare a fi soluția care te eliberează de această neplăcere!
Hiperhidroza se traduce prin transpirația excesivă care afectează milioane de oameni în întreaga lume. Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, explică în ce constă procedura.

“În lume, aproximativ 3% din populaţie suferă de transpiraţie excesivă".

Transpirația în exces poate afecta diferite părți ale corpului: la nivel facial, palmar, al picioarelor și, cel mai comun, la nivelul subrațului, axilar.
Deși în unele cazuri hiperhidroza este legată de alte boli (n.r precum diabetul), în general, nu există o cauză anume pentru care apare.
Disconfortul, jena de a avea hainele pătate sau ude, mirosul neplăcut sunt motivatori importanți în alegerea tratamentului hiperhidrozei prin injectarea de toxină botulinică.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Ce este vaginoplastia? Specialistul kfetele.ro îţi spune totul despre această intervenţie populară!

Transpiraţia excesivă! Cum scăpăm de ea? "Procedura se realizează în cabinetul medicului estetician, prin injectarea cu un ac foarte fin a toxinei botulinice în mai multe puncte la nivelul axilei" 

Recunoscută mondial pentru efectele deosebite în estomparea ridurilor, toxina botulinică (botoxul) are multe alte întrebuințări medicale.
Procedura se realizează în cabinetul medicului estetician, prin injectarea cu un ac foarte fin a toxinei botulinice în mai multe puncte, la nivelul axilei.

Toxina injectată interferează cu semnalele transmise între terminațiile nervoase și glandele sudoripare și funcționează ca un factor blocant. Pentru confortul pacienților cu o sensibilitate crescută, se poate aplica o cremă anestezică locală sau gheață, astfel încât procedura să devină complet nedureroasă.

Citeste si: Riscurile abdominoplastiei! Specialistul kfetele.ro îţi spune totul despre această intervenţie!

 

Efectele se observă în câteva zile și durează până la 6-9 luni. Majoritatea pacienților aleg să facă acest tratament o dată sau de două ori pe an”, spune Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, Specialistul Kfetele.ro.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies