Cum scapi de transpirația excesivă de la subraț? Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, îți dă soluția: Hiperhidroza

Cum scapi de transpirația excesivă de la subraț? Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, îți dă soluția: Hiperhidroza
Cum scapi de transpirația excesivă de la subraț? Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, îți dă soluția: Hiperhidroza

Transpiraţia excesivă! Specialiştii îţi explică cum poţi să elimini acest disconfort din viaţa ta!

Cum scapi de transpirația excesivă de la subraț? Hiperhidroza pare a fi soluția care te eliberează de această neplăcere!
Hiperhidroza se traduce prin transpirația excesivă care afectează milioane de oameni în întreaga lume. Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, explică în ce constă procedura.

“În lume, aproximativ 3% din populaţie suferă de transpiraţie excesivă".

Transpirația în exces poate afecta diferite părți ale corpului: la nivel facial, palmar, al picioarelor și, cel mai comun, la nivelul subrațului, axilar.
Deși în unele cazuri hiperhidroza este legată de alte boli (n.r precum diabetul), în general, nu există o cauză anume pentru care apare.
Disconfortul, jena de a avea hainele pătate sau ude, mirosul neplăcut sunt motivatori importanți în alegerea tratamentului hiperhidrozei prin injectarea de toxină botulinică.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ce este vaginoplastia? Specialistul kfetele.ro îţi spune totul despre această intervenţie populară!

Transpiraţia excesivă! Cum scăpăm de ea? "Procedura se realizează în cabinetul medicului estetician, prin injectarea cu un ac foarte fin a toxinei botulinice în mai multe puncte la nivelul axilei" 

Recunoscută mondial pentru efectele deosebite în estomparea ridurilor, toxina botulinică (botoxul) are multe alte întrebuințări medicale.
Procedura se realizează în cabinetul medicului estetician, prin injectarea cu un ac foarte fin a toxinei botulinice în mai multe puncte, la nivelul axilei.

Toxina injectată interferează cu semnalele transmise între terminațiile nervoase și glandele sudoripare și funcționează ca un factor blocant. Pentru confortul pacienților cu o sensibilitate crescută, se poate aplica o cremă anestezică locală sau gheață, astfel încât procedura să devină complet nedureroasă.

Citeste si: Riscurile abdominoplastiei! Specialistul kfetele.ro îţi spune totul despre această intervenţie!

 

Efectele se observă în câteva zile și durează până la 6-9 luni. Majoritatea pacienților aleg să facă acest tratament o dată sau de două ori pe an”, spune Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, Specialistul Kfetele.ro.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies