Ce relație este între Mona și Nicos de la Puterea dragostei! Imagine uluitoare din trecut

Ce relație este între Mona și Nicos de la Puterea dragostei
Ce relație este între Mona și Nicos de la Puterea dragostei

Mona și Nicos de la Puterea dragostei se cunosc mult mai bine decât au lăsat să se înțeleagă. Cum apar cei doi într-o fotografie din trecut.

Luni a început emisiunea Puterea dragostei sezonul al treilea, iar telespectatorii au putut vedea deja primele cupluri formate în casă.

După numai câteva ore, Mona și George au ales să formeze un cuplu, fapt care i-a luat pe mulți prin surprindere. Cei doi au început să vorbească ore întregi la telefon și și-au dat seama că au multe lucruri în comun, astfel că relația lor are mari șanse să continue și în viitorul apropiat.

Telespectatorii au mai putut afla încă din primele zile faptul că unii concurenți se cunosc dinainte de a intra în casa Puterea dragostei. Alexandra și Akebono au fost la un pas de a forma un cuplu, iar Nicos și Mona se știu de mai mult timp, din „cartier”.

Citeste si: Surpriză totală la Puterea dragostei! Cu ce bărbat celebru a petrecut Ligi la mare, până în zori

În emisiune, Nicos, care are 23 de ani, a dezvăluit că a fost căsătorit timp de trei ani și a dezvăluit că este pasionat de muzică, dar și că tatăl său este celebru. După primele întâlniri cu fetele de la Puterea Dragostei, Nicos, Nicolas Dumitrescu, pe numele real, a spus că o place pe Mona.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Ramona se întoarce la Puterea Dragostei sezonul 3! Cum a luat decizia

De altfel, tânărul a și mărturisit că o știe pe fată ”din cartier”, pentru că aceasta a lucrat la un salon de înfrumusețare din zona unde locuiește Nicos. Însă, Mona l-a ales pe George, cu care a spus că vrea să formeze deja un cuplu.

Nicos și Mona au fost dați de gol pe Instagram că se cunosc mai bine decât au lăsat să se înțeleagă.

Astfel, cei doi apar alături de mai multe persoane, iar Mona apare în poză cu mâna pe piciorul tatălui lui Nicos, un gest care denotă că cei doi au avut o relație mai mult decât apropiată. Chiar Alexandra, noua concurentă, a fost cea care i-a dat de gol.

Ce relație este între Mona și Nicos de la Puterea dragostei
Ce relație este între Mona și Nicos de la Puterea dragostei

Unii fani de-ai emisiunii se întreabă dacă nu cumva Mona a avut o relație cu tatăl lui Nicos și astfel cei doi concurenți au ajuns să se cunoască.

Citeste si: Berna, declarație șoc despre sarcina sa! A confirmat totul!

În timpul emisiunii, Nicos a dezvăluit că este pregătit să o apere pe Mona, dacă va vedea că aceasta va suferi din cauza unui concurent sau a unei colege.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Berna, declarație șoc despre sarcina sa! A confirmat totul!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies