Boris Johnson, decizie de ultim moment! Persoanele peste 50 de ani nu mai au voie să facă acest lucru

boris-johnson-decizie
boris-johnson-decizie

Boris Johnson a luat o decizie radicală în ceea ce privește persoanele peste 50 de ani. S-ar putea să le interzică ieșitul din casă.

Situația epidemiologică din Marea Britanie se înrăutățește din ce în ce mai mult pe zi ce trece, iar premierul Regatului Unit a luat o decizie de ultim moment, în ceea ce privește persoanele care au peste 50 de ani.

Boris Johnson își dorește să îi constrânge pe cei de peste 50 de ani, una dintre cele mai vurnelabile categorii de persoane în fața noului coronavirus, să stea în case, pentru a evita o a doua carantinare.

Citeste si: Puțină pozitivitate, nu strică niciodată! Un bunic de 87 de ani a reușit să se vindece de coronavirus

boris-johnson-decizie
boris-johnson-decizie

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Premierul Marii Britanii își dorește să oblige persoanele de peste 50 de ani să stea în casă

Borris Johnson își dorește să pună în aplicare un set de „planuri nucleare”, iar milioane de oameni care au peste 50 de ani ar putea fi afectate de această decizie. Boris Johnson își dorește ca persoanele din această categorie de vârstă să rămână în case, pentru a evita o nouă carantinare la nivel național.

Numărul de cazuri de coronavirus a crescut drastic în Regatul Unit, motiv pentru care relaxarea măsurilor a fost amânată, așa cum este și cazul deschiderii saloanelor de înfrumusețare.

Prim ministrul a anunțat încetinirea măsurii de carantinare, precum și posibilitatea izolării persoanelor cu vârste cuprinse între 50 și 70 de ani, cărora le-au fost atribuite „ratinguri personalizate de risc”.

Planurile oficialilor britanici sunt considerate controversate de către autoritățile internauționale, pentru că factorii pentru care vârstnicii sunt obligați să se autoizoleze sunt, de fapt, mult mai complecși de atât. Pe lângă vârsta unui individ, și afecțiunile medicale de care acesta suferă pot influența drastic infectarea cu noul coronavirus.

Citeste si: Marea Britanie amână o nouă etapă a relaxărilor

Boris Johnson a fost infectat cu COVID-19. Anunțul făcut de premierul Marii Britanii

Premierul britanic Boris Johnson a fost testat pentru coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv. Anunțul a venit chiar de la premierul Boris Johnson, care a confirmat diagnosticul printr-un mesaj postat pe Twitter.

Boris Johnson rămâne unul dintre cei mai controversați politicieni ai lumii în prezent. Premierul Marii Britanii nu a ezitat să declare, cu nonșalanță, că epidemia de coronavirus este „cea mai gravă criză din sănătatea publică” din ultima generație, iar numărul cazurilor ar putea fi „mult mai mare” decât cel confirmat. Asta chiar dacă tot el a susținut imunizarea colectivă în Marea Britanie.( Citeste mai mult: Boris Johnson a fost infectat cu COVID-19. Anunțul făcut de premierul Marii Britanii)



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Carmen Harra, avertisment îngrijorător despre anul 2020! „2020 este un an care...”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Horoscop de weekend, 19-20 octombrie 2024: Zodia care o să îndure adevărate drame și greutăți. Această durere îi „pune capac”, ajungând în pragul disperării

Organizația Mondială a Sănătății, anunț sumbru despre pandemia de coronavirus!

Patrick și Bianca, apariție inedită pe Internet! Fotografia cu cei doi a adunat mii de aprecieri și comentarii de la fani: „Cel mai frumos cuplu al momentului”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies