Ipoteză șocantă! Moartea lui Emi Pian a fost premeditată?! A fost amenințat acum mult timp, iar principalul suspect susține că este nevinovat!

moartea-lui-emi-pian-premeditata-principalul-suspect-nevinovat
moartea-lui-emi-pian-premeditata-principalul-suspect-nevinovat

O nouă ipoteză șocantă despre moartea lui Emi Pian a ajuns lal umină, la doar câteva zile după înmormântarea fostului lider al Duduienilor.

Foarte multe persoane se întreabă dacă moartea lui Emi Pian, fostul lider al Duduienilor, a fost premedidată, după ce s-a aflat o nouă ipoteză șocantă, potrivit căreia bărbatul a fost amenințat cu moartea acum mai bine de jumătate de an.

Citeste si: Incredibil, în ce stare se afla Emi Pian cu puţin timp înainte să moară! Ce a postat pe facebook?

Liderul unui alt clan, Remus Mincă, cunoscut drep Nat, i-a amenințat public pe frații Pian, după ce a auzit că aceștia l-ar fi împrumutat pe fiul său, proaspăt ajuns la vârsta majoratului.

moartea-lui-emi-pian-premeditata-principalul-suspect-nevinovat
moartea-lui-emi-pian-premeditata-principalul-suspect-nevinovat

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Nat era extrem de nervos din cauza faptului că Emi și Grațian din clanul Pian i-au dat bani cu camătă fiului său lipsit de experiență.

Acesta a transmis că nu le va înapoia nici un ban și, mai mult decât atât, a declarat într-un live că pentru copilul său ar face orice, inclusiv „să-i împuște pe iepuri”.

Citeste si: DEZVĂLUIRI DE ULTIMĂ ORĂ! S-a aflat abia după înmormântarea lui Emi Pian! La ce petrecere șoc s-a dus în seara morții? Are legătură cu atacatorul lui!

Nat a asistat la uciderea lui Emi Pian, iar suspectul principal susține că este nevinovat!

De asemenea, martorii incidentului au dezvăluit că Nat Mincă a fost prezent în momentul conflictului dintre Richard Emanuel Gheorghe, și bănuiesc că ar fi fost vorba despre o răzbunare, menită să îl sperie pe Emi Pian, nicidecum să ducă la această tragedie.

moartea-lui-emi-pian-premeditata-principalul-suspect-nevinovat
moartea-lui-emi-pian-premeditata-principalul-suspect-nevinovat

Richard Emanuel Gheorghe dorește să își susțină nevinovăția, iar avocații tânărului susțin că au și probe care să ateste spusele.

De asemenea, membrul clanului rival va fi audiat în perioada imediat următoare, iar reprezentanții săi cer înlocuirea arestului preventiv pentru 30 de zile cu altă măsură, precum arestul la domiciliu sau controlul judiciar.

Citeste si: Avocatul familiei lui Emi Pian, declaraţii tranşante la un post tv! "Nu va fi niciun război"



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cătălina Ponor se căsătorește! Cine este Bogdan Jianu, iubitul sportivei?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies