Nuntă secretă la Puterea Dragostei!? Ella a îmbrăcat rochia de mireasă!

Nuntă secretă la Puterea Dragostei!? Ella a îmbrăcat rochia de mireasă!
Nuntă secretă la Puterea Dragostei!? Ella a îmbrăcat rochia de mireasă!

Ella de la Puterea Dragostei s-a căsătorit, în secret? Bruneta a îmbrăcat o rochie de mireasă superbă.

Ella de la Puterea Dragostei nu a ascuns niciodată sentimentele puternice pe care le are pentru Jador. Deşi a fost surprinsă, de câteva ori, alături de Iancu Sterp, marea iubire a protagonistei noastre rămâne îndrăgitul artist.

Ei bine, zilele trecute, urmăritorii superbei brunete au avut un şoc când au văzut-o pe aceasta, pe insta story, purtând o rochie de mireasă absolut divină.

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei o desfiinţează pe Bianca! "Un şarpe" Tânăra spune că iubita lui Livian a trădat-o!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Machiată impecabil şi cu zâmbetul pe buze, tânăra părea că trăieşte momente memorabile. Lesne de înţeles, urmăritorii ei i-au trimis tot felul de mesaje cu întrebări, dar şi cu...felicitări.

" Te-ai măritat cu Jador??? Ce surpriză! În sfârşit i-a venit mintea la cap şi a părăsit-o pe Georgiana..

.", a scris o susţinătoare a Ellei.

" Eşti superbă şi ai cea mai frumoasă rochie de mireasă pe care am văzut-o vreodată. Casă de piatră!", este un alt mesaj primit de fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Andra Volos, cea mai sexy șoferiță! Ce mesaj îi transmite Bogdan Mocanu fostei iubite! ”Ți-ai atins scopul”

Ella de la Puterea Dragostei a vorbit despre relaţia cu Iancu Sterp!

Ella de la Puterea Dragostei a vorbit despre actuala legătură cu fostul războinic de la Survivor România. ” Am auzit atât de multe cuvinte grele și neadevărate la adresa mea, încât, ar trebui să vărs râuri de lacrimi. Încerc totuși să nu mai bag în seamă nimic, să merg mai departe. În ceea ce-l privește pe Iancu, este adevărat,vorbim de două săptămâni.

El a fost cel care mi-a scris pe adresele de socializare, însă nu avem nicio legătură amoroasă, cum se insinuează. Suntem prieteni buni, discutăm prietenește și atât! Vom vedea ce ne va rezerva viața la amândoi, dar, acum, în acest moment, suntem amici, doi oameni care se înțeleg bine! Nimic altceva. Eu nu vreau să mă mai arunc cu capul înainte în nimic, vreau să am linia mea serioasă, să îmi văd de treabă și, cine știe, într-o bună zi, să am lângă mine bărbatul potrivit
”, a declarat Ella, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cum mănâncă Rocsana Marcu rasolul în centrul Dubaiului? "Mmm, nu există ceva mai bun decât atât!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies