Mona de la Puterea dragostei, filmată în timp ce întreține relații intime cu 3 bărbați: „Voia să facă o operație”

Mona de la Puterea dragostei, filmată în timp ce întreține relații intime cu 3 bărbați: „Voia să facă o operație”
Mona de la Puterea dragostei, filmată în timp ce întreține relații intime cu 3 bărbați: „Voia să facă o operație”

Mona de la Puterea dragostei, filmată în timp ce întreține relații intime cu 3 bărbați. Cine a scos la iveală aceste detalii

Vestea că Mona de la Puteea dragoste a avut o relație cu tatăl lui Nicos, Giovanni, a luat pe toată lumea prin surprindere.

Tatăl concurentului a scos la iveală detalii șocante din relația sa cu Mona, lucruri pe care le-a spus în cadrul unui video chiar fostului iubit al Monei. Și bărbatul respectiv a dezvăluit lucruri halucinante despre Mona, iar videoclipul a ajuns pe Instagram, pe grupurile de susținere ale emisiunii.

Giovanni a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Mona. Apar din ce în ce mai multe detalii din trecutul Monei de la Puterea dragostei. Odată cu participarea în sezonul 3 al emisiunii, fanii emisiunii au scos la suprafață toate lucrurile pe care concurenții au încercat să le ascundă din trecutul lor.

Mona de la Puterea dragostei, filmată în timp ce întreține relații intime cu 3 bărbați: „Voia să facă o operație”
Mona de la Puterea dragostei, filmată în timp ce întreține relații intime cu 3 bărbați: „Voia să facă o operație”

Citeste si: Andra Volos l-a uitat pe Bogdan Mocanu! Cu ce bărbat celebru a ieșit în oraș

Tatăl lui Nicos s-a filmat în timp ce îi spune fostului iubit al Monei că a întreținut relații intime cu ea. În plus, fostul iubit al concurentei, i-a dezvăluit lui Giovanni că Mona a venit în emisiune pentru a câștiga niște bani și pentru a-și face o operație.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Ella de la Puterea dragostei s-a împăcat cu Jador? Ce spun apropiații despre decizia lor de a uita problemele trecutului

„A zis că a venit pentru 1000 de Euro, a zis că a venit să facă 1000 de euro. Știu că îmi povestea înainte până să ne certăm de tot, ea voia facă o operație, să își schimbe silicoanele, că o costau 1000 de euro, că erau în garanție.”

Mona, filmată în timp ce întreține relații intime cu trei bărbați?!

Vloggerul Denis Petcu a făcut dezvăluirile șocante pe contul său de Youtube.

„Mona când a intrat în emisiune s-a descris o fată retrasă, care nu se aruncă din prima în brațele unui bărbat, că vrea să își întemeieze o familie, lucruri frumoase, nimic de comentat, toate bune și frumoase.

Dar ea a greșit la primul pas.

A spus că nu se aruncă în brațele unui bărbat, la nici 20 de ore de când s-a văzut cu George, s-a aruncat în brațele lui și a spus că este dragoste la prima vedere.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Eu nu știu ce s-a întâmplat cu Mona sau dacă era la vreun bordel unde se culca pe bani, nu știu și nu vreau să vorbesc, dar am văzut o filmare cu trei băieți pe ea, trei bărbați se culcau cu ea în timpul ăla. O să vedeți. Filmările alea vor apărea.

Cine le are le va distribui și îi va face rău, dar eu stau să mă întreb cum vă puteți lăsa filmate de iubitul vostru sau de un bărbat care v-a plătit.

Ce aveți în cap? Ce să ai în cap să te lași filmată. Mai ales tu Mona că ai un copil. Când filmulețele alea vor apărea, cum te vei simți? Mona a făcut și altceva în afară de a fi dansatoare. Problema e că ea nu și-a asumat lucrurile astea”, a dezvăluit Denis Petcu în cadrul unui vlog.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Andreea Mantea, alături de Bianca de la Puterea dragostei: „Nimeni nu a îndurat cât ai îndurat tu”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies