Situație dramatică în Liban! După explozia din Beirut, au explodat și cazurile de coronavirus!

Situație dramatică în Liban.
În Liban, după explozia din Beirut au crescut într-un ritm alarmant cazurile de coronavirus.

Situația din Liban devine din ce în ce mai dramatică- după explozia care a distrus Beirutul, capitala țării, cazurile de coronavirus au crescut excesiv, iar autoritățile au fost nevoite să ia o decizie drastică.

Dat fiind contextul epidemiologic în care se află Libanul, țara abia îngenuncheată de o explozie care a lăsat în urmă pagube uriașe, autoritățile s-au văzut nevoite să ia o decizie drastică, pentru a stopa creșterea numărului de persoane infectate cu noul coronavirus COVID-19.

Citeste si: Organizația Mondiala a Sănătății, anunț de ultim moment! Coronavirus, asociat cu HIV: „Este posibil să nu dispară niciodată”

Autoritățile din Liban au decretat izolare totală, iar măsura a fost luată după ce numărul de persoane infectate cu COVID-19 a crescut alarmant și nu a putut fi ținut sub control cu ajutorul altor măsuri restrictive.

Coronavirus Liban.
Stare de urgență în Liban din cauza creșterii numărului de cazuri de coronavirus.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Stare de urgență în Liban! Cazurile de coronavirus provocate de COVID-19 au crescut excesiv

Pentru a stopa răspândirea extrem de rapidă a virusului, autoritățile libaneze au decretat stare de urgență ce intră în vigoare zilnic, între orele 18.00-06.00. Potrivit cotidianului Le Figaro, măsura izolării va intra în vigoare pe 21 august și va dura până aproape de jumătatea lunii viitoare, pe 7 septembrie.

Citeste si: Primul român condamnat pentru terorism, după ce a atacat cu grenade liceul Jean Monnet, spune că explozia de la Beirut a fost un atentat! Dragoș Ciupercescu știe vinovații: „Scuturați-i pe cei care transportau azotatul”

Din nefericire, după explozia care a îngenuncheat Beirutul, o astfel de măsură ar fi fost dramatică, având în vedere contextul social, politic și economic în care se află Capitala, așa că autoritățile au dispus ca măsurile să nu fie valabile în cartierele sinistrate de explozie.

Astfel, izolarea nu se va aplica în aceste regiuni din Beirut, chiar dacă de la începutul epidemiei de coronavirus pe teritoriul Libanului s-au înregistrat aproape 10.000

de cazuri (9.337, mai precis), iar mai bine de 100 de persoane au pierdut lupta cu virusul.

Citeste si: Tot ce știam până acum a fost aruncat în aer! OMS, avertisment sumbru despre pandemia de coronavirus: vizează tinerii!



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Au fost impuse noi măsuri restrictive în România! Guvernul a decis: sunt valabile până pe 31 august

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Povestea dureroasă a regretatului actor Sebastian Papaiani! A fost martor la moartea fraților săi și trădat de propriul fiu

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies