Rețetă de gulaş unguresc! Folosește aceste ingrediente dacă îl vrei ca la carte

Gulas unguresc
Gulas unguresc ca la mama acasa

Rețetă de gulaş unguresc! Folosește aceste ingrediente dacă vrei să iasă, cu adevărat, delicios.

Printre rețetele îndrăgite de gospodine, se numără și cea de gulaș unguresc. În principiu, se poate folosi orice fel de carne pentru acest preparat, dar recomandată ar fi carnea de vită deoarece fiartă foarte mult, are un gust inconfundabil.

Citeste si: Cum se prepară rețeta de colivă din arpacaș de grâu. Care sunt tradițiile și obiceiurile din jurul acestui preparat?

Pentru a păstra gustul autentic, gulașul unguresc ar trebui preparat în tuci, nu în oală.


Fiind o combinație între ciorbă și tocană, gulașul este o mâncare foarte des preparată la noi în țară.

Pentru a o putea pregăti ca la mama acasă, se călește mai întâi ceapa în grăsime și apă, peste care se adaugă o linguriță de sare. Ar fi de preferat ca peste ceapa care fierbe, să fie pus un capac pentru ca savoarea să se păstreze mai bine.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Gulas
Gulas facut dupa o reteta indragita de gospodine

Rețetă de Gulas unguresc! Gospodinele preferă gulașul unguresc cu găluște din făină cu ou  

După ce a început ceapa să fiarbă, se adaugă și carnea tăiată cubulețe, dar fără să fie adaugată apă.
Un pas important în prepararea gulașului ar fi ca apa să nu fie adaugată în exces.

În cazul în care scade foarte mult, atunci mai poate fi adaugată apă, dar fierbinte.

Citeste si: Mamaliga, SANATATE curata la ceaun! Iata ce beneficii are pentru organismul nostru

Gospodinele preferă gulașul unguresc cu găluște din făină cu ou.

Ingrediente:

La 1 kg de carne, se adaugă aproximativ 3 cartofi, 3 cepe medii spre mari, 1 țelină mică, 1 morcov, 3 ardei grași( de preferat roșii), 2 ardei iuți, o legătură de pătrunjel, o linguriță de zahăr.

Citeste si: Reţeta SUPĂ GULAŞ! Consistentă, delicioasă şi uşor de pregătit

Foarte important în prepararea gulașului unguresc: NU se pun roșii. Gulașul unguresc se prepară doar cu boia dulce pentru a-i da culoarea roșie dar și cu boia iute, după preferințe.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies