Vremea azi, 21 august. ANM anunta: Ploi de scurtă durată!

Vremea azi, 21 august. Ploi de scurtă durată!
Vremea azi, 21 august. Ploi de scurtă durată!

Vremea de astăzi, potrivit ANM, va fi în general însorită și călduroasă, cu temperaturi ridicate în special în zonele de câmpie. Excepție face zona de munte unde s-ar putea înregistra ploi de scurtă durată, întrucât vor apărea nori pe timpul zilei. În Dobrogea și Bărăgan cerul va fi preponderant senin, în timp ce în sudul Moldovei și în nordul Munteniei vremea continuă să se încălzească. La munte vor apărea câteva ploi slabe, dar vremea se va încălzi ușor.

Vremea de astăzi, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită și călduroasă, cu temperaturi ridicate în special în zonele de câmpie. Excepție face zona de munte unde s-ar putea înregistra ploi de scurtă durată, întrucât vor apărea nori pe timpul zilei. În Dobrogea și Bărăgan cerul va fi preponderant senin, în timp ce în sudul Moldovei și în nordul Munteniei vremea continuă să se încălzească.

La munte vor apărea câteva ploi slabe, dar vremea se va încălzi ușor.

Vremea azi, 21 august. Ploi de scurtă durată!
Vremea azi, 21 august. Ploi de scurtă durată!

 

Cum va fi vremea astăzi, 21 august 2020

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer mai mult senin, temperatura maxima va fi de 33 de grade, în timp ce temperatura minimă este de 17 grade Celsius. Viteza vântului este de 7 metri pe secundă.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maxima va fi de 31 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 20 grade Celsius. Viteza vântului este de 9 metri pe secundă.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi variabil cu posibile averse de ploaie, temperatura maximă atingând pragul de 26 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 16 grade Celsius.

Viteza vântului este de 10 metri pe secundă.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi variabil, temperatura maximă atingând pragul de 28 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 14 grade Celsius. Viteza vântului este de 10 metri pe secundă.

 

Prognoza meteo pentru în principalele orașe și regiuni

 

SIBIU. În Sibiu cerul va fi variabil, temperatura maximă atingând pragul de 28 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 14 grade Celsius. Viteza vântului este de 9 metri pe secundă.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi mai mult senin, temperatura maximă atingând pragul de 31 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 17 grade Celsius.

Viteza vântului este de 10 metri pe secundă.

ARAD. În Arad cerul va fi mai mult variabil, temperatura maximă atingând pragul de 30 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 15 grade Celsius. Viteza vântului este de 12 metri pe secundă.

IAȘI. În Iași cerul va fi mai mult senin, temperatura maximă atingând pragul de 31 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 17 grade Celsius.

Viteza vântului este de 11 metri pe secundă.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut: "Mă privea de sus, dar asta e chestia lui, așa privește el oamenii!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies