Autoritățile din Utah au decis! Stare de urgență până pe 20 septembrie, din cauza epidemiei de coronavirus!

Stare de urgenta în Utah
Stare de urgență în Utah, din cauza epidemiei de coronavirus.

Autoritățile din Utah au decis să decreteze stare de urgență până pe 20 septembrie, din cauza exploziei numărului de cazuri noi de coronavirus.

Guvernatorul din Utah, Statele Unite ale Americii, a anunțat că va regiunea condusă de el va intra în stare de urgență până pe 20 septembrie, după creșterea extrem de rapidă a cazurilor noi de coronavirus. Deși a refuzat să prelungească starea de urgență deja în vigoare, aceasta a fost instituită și a reprezentat un subiect foarte controversat atât la nivelul autorităților, cât și la nivelul cetățenilor.

Citeste si: Situație dramatică în Liban! După explozia din Beirut, au explodat și cazurile de coronavirus!

Statul Utah intră în stare de urgență până pe 20 septembrie. Guvernatorul a făcut anunțul de care se temeau cetățenii

„Oamenii încă mor, rata de infectare este încă foarte ridicată, nu știu ce va fi peste alte 30 de zile,” a explicat Gary Herbert, guvernatorul UTAH.

Mai mult decât atât, Gary Herbert a explicat că, în cazul în care Utah va fi singurul stat American care nu va introduce starea de urgență, atunci riscă pierderea a milioane de dolari.

În aceeași ordine de idei, guvernatorul statului Utah a avut cuvinte extrem de dure la adresa persoanelor care nu poartă mască de protecție și, deopotrivă, la cea a părinților care nu îi educă pe copiii lor să facă acest gest banal, care poate salva mii de vieți.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Descoperirea revoluționară a cercetătorilor. Un simptom al coronavirusul ar putea fi cheia modului de tratare a infecției

Epidemia de coronavirus din SUA.
Guvernatorul statului Utah încurajează purtarea măștilor, pentru a opri răspândirea noului coronavirus.[Sursa foto: PixaBay]

De altfel, a reamintit și faptul că purtarea măștii, mai ales în școli, licee și grădinițe, reduce considerabil riscul de îmbolnăvire, mai ales că aceste locuri pot deveni focare.

„Nu este vorba despre medicină. Este bun-simț și arată respectul pe care îl ai pentru cei din jur”, a mai agăugat Gary Herbert.

Citeste si: Epidemia de coronavirus din Japonia se înrăutățește de la o zi la alta! S-a decretat stare de urgență într-o regiune



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Dr. Ioana Stăncel, avertisment de ultim moment despre începerea școlilor! „Vom avea focare în școli și grădinițe”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies