Incendiile de vegetație din California mistuiesc tot în calea lor! Au murit cel puțin 6 persoane, iar alte 100.000 au fost evacuate

Incendiu în California.
Incendiu extrem de grav în California

Incendiile de vegetație din California se agravează de la o zi la alta, iar peste 100.000 de oameni și-au evacuat locuințele, în urma ordinelor emise de autorități, iar șase persoane și-au pierdut viața.

Incendiile de vegetație au fost pornite de fulgere, care au dezlănțuit un adevărat iad în regiunile secătuiute din cauza lipsei desăvârșite a precipitațiilor. Totul se petrece în zona San Francisco Bay și prin împrejurimi, potrivit Reuters.

Citeste si: Incendiu devastator pe litoralul Franței. Peste 2700 de persoane din Marsilia au fost evacuate

Departamentul Forestier și de Protecție împotriva Incediilor din California au transmis în cursul zilelor trecute că minimum șase persoane și-au pierdut viața în focul care mistuie tot în calea lor.

Situație extrem de gravă în California- incendiile de vegetație nu dau semne că vor putea fi stăpânite prea curând

Mai mult decât atât, autoritățile locale au dezvăluit că unitățile de pompieri sunt afectate de cele mai grave incendii din California din ultimul deceniu. Echipajele sunt nevoite să lupte cu flăcările și mai bine de 72 de ore și încearcă din răsputeri să primească întăriri din statele vecine.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Incendiu într-un bloc din Iași. 15 persoane au fost evacuate

Incediu în California.
În California, incendiile se agravează pe zi ce trece.[Sursa foto: PixaBay]

”În lipsa rezervelor, ei fac tot ceea ce pot. Suntem suprasolicitaţi,” a declarat în cadrul unui interviu telefonic purtătorul de cuvânt al CalFire, Scott Ross, cu privire la echipajele de pompieri care ar trebui să lucreze în mod normal în ture de maximum 24 de ore.

Peste 370 de incendii distincte au fost pornite de aproximativ 11.000 de fulgere, așa cum precizează autoritățile. Focul mistuitor amenință mii de case, iar sute de mii de persoane au fost nevoite să își părăsească locuințele, în prezența ordinelor de evacuare.

Flăcările au distrus mai bine de 90.000 de hectare de teren, iar totul a pornit din cauza unui val record de căldură. Foarte multe clădiri au fost afectate, inclusiv Universitatea din California și câteva clădiri istorice din Parcul Național Big Basin Redwoods.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, previziune devastatoare despre vremea din România: „Va distruge totul în jurul său”



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Când se termină pandemia de coronavirus? Anunțul a fost făcut chiar de Organizația Mondială a Sănătății (OMS)

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies