Bianca de la Puterea dragostei, clipe grele: „Am ajuns la capătul puterilor”

Bianca de la Puterea dragostei, clipe grele: „Am ajuns la capătul puterilor”
Bianca de la Puterea dragostei operații

Bianca de la Puterea dragostei, clipe grele după ce a ajuns în România. Ce le-a transmis fosta concurentă prietenilor săi la miezul nopții.

Bianca de la Puterea dragostei a ajuns la capătul puterilor. La câteva săptămâni după ce a revenit în România, a locuit cu Livian și s-a despărțit de el, frumoasa brunetă care a câștigat ambele sezoane ale emisiunii Puterea dragostei și-a deschis sufletul.

Tânăra și-a anunțat prietenii virtuali și susținătorii că vrea câteva zile în care să se refacă, după tot ce s-a întâmplat în viața sa.

Citeste si: Puterea dragostei, 24 august: încă un conflict violent acaparează casa! ”Te aștept la hotel sau ne batem aici?”


Aceasta și-a dat seama că nu se mai poate concentra prea bine, mai ales că s-au întâmplat atât de multe în nici două luni de când a revenit în țară, după o absență de un an de zile.

Citeste si: Surpriză pentru fanii Puterea Dragostei! Bianca Comănici revine în sezonul al treilea?! „Poate am să mă duc...”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

S-a mutat singură în București, viața sa personală a fost dată peste cap după ce Livian s-a întors la Cluj, așa că Bianca de la Puterea dragostei a decis să facă un anunț în miez de noapte:

„Știu că nu sună atât de bine vlogul ăsta, însă sunt pe repaus de câteva zile. Psihic încerc să mă relaxez pe cât posibil, pentru că deși nu credeam că am nevoie de odihnă psihică, ei, uite că am ajuns la capătul puterilor.

După aproape două luni de când am ajuns acasă, îmi doresc timp doar pentru mine. Mulțumesc din suflet pentru înțelegere”, a scris Bianca pe contul său de Instagram.

Bianca de la Puterea dragostei, clipe grele: „Am ajuns la capătul puterilor”
Mesaj Bianca de la Puterea dragostei[Sursa foto: Instagram]

Bianca de la Puterea dragostei și Livian

Zilele trecute, Bianca de la Puterea dragostei a vorbit despre fostul său iubit, Livian, și a spus că acesta este sufletul său pereche și că nu își poate imagina viața fără el.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Nu este decât ora 4.20

și mă uitam mai devreme la clipul cu mine și cu Livian și pot să spun că am rămas surprinsă și că simțeam fluturași, îi simțeam, pe cuvânt, în stomac. Și mă gândeam că după atâta timp simt fluturașii ăștia, cu siguranță îi voi simți tot restul vieții mele. Este sufletul meu pereche și clar, nu o să poată să scoată nimeni asta din sufletul meu, oricât încearcă unii dintre voi.

Citeste si: Tatăl lui Nicos, dezvăluiri șocante: Mona de la Puterea Dragostei a fost la închisoare! „Ea de ce nu a spus?”

Dragostea pe care i-o port și dragostea pe care el mi-o poartă el mie, v-o doresc și vouă celor care nu aveți parte de așa ceva, vă doresc o poveste de iubire așa cum o trăiesc eu cu Livian.

Deși la distanță, el e aici lângă mine”, a dezvăluit Bianca pe contul său de Instagram.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Berna de la Puterea Dragostei, primele declarații despre sarcină: „Mi s-a văzut puțin burta”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies