Nicoleta Dragne de la Insula iubirii a născut! Primele poze cu bebelușul

Nicoleta Dragne a născut
Nicoleta Dragne de la Insula iubirii a născut

Nico de la Insula iubirii este cea mai fericită femeie de pe Pământ, de când a devenit mamă pentru prima dată. Cum arată micuțul său.

Surpriză de proporții în showbiz. Una dintre cele mai frumoase femei din România a devenit mamă pentru prima dată. Nico de la Insula iubirii este în culmea fericirii de când și-a strâns bebelușul în brațe.

Nicoleta Dragne și iubitul său Alin au devenit părinți pentru prima dată vineri seara, iar acum fosta ispită se află cu bebelușul la maternitate și abia așteaptă să ajungă acasă pentru a-l prezenta pe micuț întregii familii.

Deși nu era programată nașterea pentru acum, Nicoleta a avut parte de o mare surpriză vineri seara, atunci când a intrat în travaliu, așa că a ajuns la spital și, în scurt timp l-a cunoscut pe micuțul Vladimir.

Citeste si: Ispita Nicoleta Dragne trece prin momente crunte din cauza sarcinii! „De o lună stau în pat, nu mai...”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Nico de la Insula iubirii
Nico de la Insula iubirii și bebelușul ei[Sursa foto: Instagram]

Foarte fericită pentru că totul s-a desfășurat cu bine, Nicoleta a vorbit pe Instastory despre această experiență și și-a anunțat urmăritorii că weekend-ul care a trecut urma să aibă o petrecere pentru venirea pe lume a băiețelului, însă totul a fost amânat, iar acum întreaga familie așteaptă să îl cunoască.

Citeste si: Cea mai iubită ispită de la Insula iubirii este însărcinată

Cine este Nicoleta Dragne

Nicoleta Dragne a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce a participat ca ispită la emisiunea „Insula iubirii”. Extrem de asumată, aceasta a recunoscut că s-a îndrăgostit de concurentul Cătălin, cu care a plecat din emisiune. Cei doi au fost timp de câteva luni împreună, până și-au dat seama că relația nu se îndreaptă în direcția dorită de amândoi. Aceștia au rămas buni prieteni, iar acum Nico trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alin, un tânăr din Timișoara.

Citeste si: Ispita Bianca Pop, ceartă monstru cu soțul Roxanei Vancea! ”Tu și Vancea sunteți zero pe lângă mine”

În București, Nicoleta are o afacere înfloritoare cu haine, ținute pe care le-a purtat și atunci când era ispită.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ispita Nicoleta Dragne trece prin momente crunte din cauza sarcinii! „De o lună stau în pat, nu mai...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

„Dacă ai sub 5.000 de euro pe lună, ești sărac!” Cristina Șișcanu, pusă la zid de internauți după declarațiile controversate despre pragul sărăciei în România

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies