Lora, problemă gravă de sănătate: „Am căzut în genunchi și am început să plâng”

Lora
Lora și Ionuț Ghenu

Lora a trecut prin clipe grele. Vedeta a vorbit despre problema gravă de sănătate cu care s-a confruntat, dar și ce a făcut.

Lora a trecut prin clipe cumplite în perioada în care a fost izolată în Bali. Îndrăgita artistă a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în cele 5 luni în care nu a putut să se întoarcă în țară.

Vedeta a dezvăluit că a fost infectată cu virusul Dengue, un virus extrem de periculos, destul de asemănător cu Covid-19, care a afectat mai multe țări din Asia.

Febra dengue este cunoscută și sub numele de „febra oaselor rupte” deoarece durerile osoase pot fi atât de intense încât creează senzația că oasele se rup.

Printre simptomele acestei boli se numără febra, durerile de cap, erupțiile cutanate asemănătoare celor care apar în cazul rujeolei și durerile musculare și articulare.

„Țin minte că m-am panicat la un moment dat. Și-am căzut în genunchi și-am început să plâng și m-am rugat foarte tare să mă ajute Dumnezeu.

Pe mine mă așteptau oamenii să filmăm videoclip în România. M-așteptau să facem treabă. (…)”, spunea artista.


Artista, atacată de un șarpe veninos


Lora a trăit prin clipe grele în timpul șederii sale în Bali.


„A venit un șarpe foarte veninos la noi într-o noapte. Un șarpe care în mod normal este foarte rar la vedere.

Nu iese de unde e locul lui.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Nu vine niciodată spre oameni. Se numește banded krait. (…) A venit spre noi cu capul ridicat. Am început să aruncăm spre el cu tot felul de furculițe, să-l speriem.

A luat-o spre altă parte și venea spre noi.

Era noapte. Venea spre lumină. Spre oameni. Cu capul sus. Foarte rar se întâmplă”, a dezvăluit Lora, potrivit avantaje.ro.

Citeste si: Lora este în doliu: „Lacrimile nu-mi vor alina durerea”

Ulterior, localnicii le-au spus Lorei și lui Ionuț că în apropierea lor se află un templu, iar că șarpele venise să le transmită un semnal.

„Da, sigur.

Asta voia șarpele.”

S-a rugat să aibă covid, nu febra dengue


După, toți prietenii perechii rămași și ei în Bali au făcut febră. „Eu n-aveam nimic. Era să cad din picioare de șoc, am crezut că este covid.

Lora
Lora și Ionuț Ghenu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

Citeste si: Lora este îngenuncheată de durere! Ce se întâmplă în relația cu Ionuț Ghenu?! Mesajul dureros spune tot: „Răzbunarea omului iubit...”

Nu înțelegeam ce se întâmplă. M-am retras. Mi-era rău. Am început să plâng, m-am super panicat.

M-am rugat, dacă e să fie vreun virus, să nu mă îmbolnăvesc și eu odată cu toată lumea. Când se fac ceilalți bine, e ok.

Ca să poată să aibă cineva grijă de mine. Așa a fost.

Nu era covid. Era febra dengue. Un virus foarte periculos. Am fost la analize. Doctorița a spus să ne rugăm să fie covid și nu dengue.

(…) Am avut simptome și a fost mai greu primele trei zile. Atât. Dup-aia mi-am revenit. (…) Frunze verzi de papaya, în cazul în care vi se întâmplă.

Zeamă de frunze verzi de papaya. O lingură dimineața sau mai mult, dacă puteți, și seara și mențineți trombocitele sus și apă cel puțin 7-8 litri pe zi și pentru febră mare și dureri paracetamol”, a mai spus Lora.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Lora, mărturisiri cutremurătoare despre relația sa: „Am urlat în pernă și m-am ascuns în baie”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”

Se anunță o nouă nuntă în showbiz! Lora și Ionuț Ghenu au dat vestea, chiar din Bali: „Facem și nuntă și copil...”

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies