Carmen Grebenișan s-a logodit cu iubitul său, Alex

Carmen Grebenișan s-a logodit cu iubitul său, Alex
Carmen Grebenișan s-a logodit cu iubitul său, Alex

Carmen Grebenișan s-a logodit cu iubitul său, Alex, după numai câteva luni de relație. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz.

Veste de senzație în showbiz. Una dintre cele mai frumoase femei din România, Carmen Grebenișan, a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare.

Cunoscuta vloggeriță a primit inelul de logodnă din partea iubitului său, după numai câteva luni de relație, iar tânăra și-a împărtășit bucuria cu toți cei care o susțin necondiționat.

Iubitul său a decis să o surprindă într-un mod inedit. La eveniment au mai participat și Alina Ceușan și soțul său, care au filmat întreg momentul.

Cei patru au urcat pe bloc, moment în care Carmen a fost cerută de soție.

Înainte de a spune „da”, Carmen și tânărul cu care se iubește au făcut mai multe glume, de care își vor aminti întreaga viață.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Carmen Grebenișan, primele imagini cu iubitul său! Cine este tânărul misterios

Până acum câteva luni, Carmen avea o relație cu un alt tânăr, iar la începutul anului a decis să pună punct. La scurt timp s-a cuplat cu Alex, pe care îl cunoștea de mai bine de trei ani. La scurt timp, cei doi s-au mutat în aceeași casă și au petrecut perioada de pandemie împreună.

Carmen Grebenișan
Carmen Grebenișan[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Carmen Grebenișan, detalii spumoase despre noua sa relație! „Am fost compatibili”

„Noi ne-am cunoscut în timp ce eu eram cu fostul meu prieten. Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani. Am fost compatibili la nivel amical. Ne-am înteles foarte bine și ne-am apropiat după. Am empatizat și s-au întâmplat alte lucruri”, a spus Carmen Grebenișan în cadrul emisiunii Showbiz Report.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Carmen Grebenișan, detalii spumoase despre noua sa relație! „Am fost compatibili”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies